Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Aangeboden door Ymere Wonen Oost

Derde Oosterparkstraat 212 1E

€ 512,18 ?

Amsterdam - Oost - 3 kamers

€ 512,18

Wachttijdindicatie

Vanaf 9 jaar

Reageren tot

3 februari 2014 14:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


Woningomschrijving: Geen lift, nabij OV & winkels & Oosterpark, laminaat blijft achter (kosteloos), zolder, balkon, HR ketel, dubb. glas, gerenoveerd, incl. serviceabonn. (vrijw.), gezamelijke berging op zolder,gaskook is  verplichte overname, dubbele beglazing. Wat moet u eerst regelen:

Let op! Als u eerste kandidaat wordt voor deze woning moeten u (en uw partner) een kopie van een IB-60 formulier van de Belastingdienst over het jaar 2012 inleveren. Wij adviseren u dit formulier nu alvast op te vragen, omdat het +/- 5 werkdagen duurt voordat u het formulier van de Belastingdienst ontvangt. Als u eerste kandidaat wordt voor deze woning heeft u maar 3 dagen de tijd om alle benodigde documenten bij Ymere in te leveren. Zonder IB-60 kan de woning niet worden toegewezen. U kunt het formulier opvragen via de Belastingtelefoon: 0800-0543.

Inkomensverklaring verplicht

Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen (behalve kinderen) is verplicht. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor.

Vraag uw inkomensverklaring direct aan door in te loggen op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon (0800-0543). De corporatie controleert uw inkomen bij de toewijzing en wil uw inkomensverklaring(en) altijd ontvangen, ook als er geen bedrag op staat.

Zorg ervoor dat het inkomen in uw inschrijving klopt. Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Derde Oosterparkstraat 212 1E

1092EJ Amsterdam

Oost

Beschrijving
Portiekwoning
42,00 m²
3 (2 Slaapkamers)
28-01-2014
031405091
Huurprijs

Netto huurprijs 499,89
Servicekosten 12,29
Bruto huurprijs 512,18
U betaalt per maand 512,18
Rekenhuur 504,70

Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst.

Bouw
Portiekwoning
Normale woning
Bestaande bouw
1900
D
Indeling
42,00 m²
3 (2 Slaapkamers)
18 m²
13 m²
5 m²
1
Voorzieningen
Inclusief serviceabonnement
Dubbele beglazing
Balkon
Foto's en video's ?
Downloads
Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Klik hier om Google Maps te bekijken.
Buurt

Oosterparkbuurt
De Oosterparkbuurt is gebouwd rondom het groene Oosterpark. Pal aan het park staan de deftigste huizen, maar ook in de derde Oosterparkstraat staan mooie panden. Veel huizen dateren van de negentiende eeuw. Maar er is in de jaren '80 ook veel aan stadsvernieuwing gedaan. Tegenwoordig vindt vernieuwing plaats in een moderne stijl die tóch aansluit bij de oude bebouwing, zoals Bleuland aan de Camperstraat. In de zomer kun je in het Oosterpark via een live-verbinding met het Muziektheater genieten van operavoorstellingen in de openlucht. Meer cultuur vind je in het Tropenmuseum, wat zeker voor kinderen een leuk én leerzaam museum is.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze woning te kunnen reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze woning te kunnen reageren.

Wachttijdindicatie

Vanaf 9 jaar

Reageren tot

3 februari 2014
14:00

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.