Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Aangeboden door Ymere Wonen Oost

Derde Oosterparkstraat 10

€ 718,11 ?

Amsterdam - Oost - 2 kamers

€ 718,11

Reageren tot

9 juni 2014 15:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


Wat moet u eerst regelen:

Let op! als u eerste kandidaat wordt voor deze woning moeten u (en uw partner) een kopie van een IB-60 formulier van de belastingdienst over het jaar 2012 en 2013 inleveren. wij adviseren u dit formulier nu alvast op te vragen, omdat het +/- 5 werkdagen duurt voordat u het formulier van de belastingdienst ontvangt. als u eerste kandidaat wordt voor deze woning heeft u maar 3 dagen de tijd om alle benodigde documenten bij Ymere in te leveren. zonder IB-60 kan de woning niet worden toegewezen. u kunt het formulier opvragen via de belastingtelefoon: 0800-0543.

 

Woningomschrijving:

 

Nieuwbouw woning op de begane grond en 1e verdieping met dubbele beglazing, Coll CV, HR Ketel, MV, terras, Berging op de begane grond, max. 2 personen, woning ligt centraal gelegen, nabij diverse winkels en openbaar vervoer , metrohalte Wibautstraat op loopafstand, nabij Oosterpark en OLVG Zh., betaald parkeren.

 

Inkomensverklaring verplicht

Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen (behalve kinderen) is verplicht. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor.

Vraag uw inkomensverklaring direct aan door in te loggen op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon (0800-0543). De corporatie controleert uw inkomen bij de toewijzing en wil uw inkomensverklaring(en) altijd ontvangen, ook als er geen bedrag op staat.

Zorg ervoor dat het inkomen in uw inschrijving klopt. Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Derde Oosterparkstraat 10

1091JX Amsterdam

Oost

Beschrijving
Maisonnette
82 m²
2 (1 Slaapkamer)
03-06-2014
031423035
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang voor voorrangskandidaten

Huurprijs

Netto huurprijs 689,00
Servicekosten 29,11
Stookkosten 0,00 +
Bruto huurprijs 718,11
U betaalt per maand 718,11
Rekenhuur 699,00
Bouw
Maisonnette
Normale woning
Bestaande bouw
2014
A
Indeling
82 m²
2 (1 Slaapkamer)
22 m²
14 m²
0
Voorzieningen
Terras
Foto's en video's ?
Downloads
Google Street View

Geen Street View beschikbaar

Buurt

Oosterparkbuurt
De Oosterparkbuurt is gebouwd rondom het groene Oosterpark. Pal aan het park staan de deftigste huizen, maar ook in de derde Oosterparkstraat staan mooie panden. Veel huizen dateren van de negentiende eeuw. Maar er is in de jaren '80 ook veel aan stadsvernieuwing gedaan. Tegenwoordig vindt vernieuwing plaats in een moderne stijl die tóch aansluit bij de oude bebouwing, zoals Bleuland aan de Camperstraat. In de zomer kun je in het Oosterpark via een live-verbinding met het Muziektheater genieten van operavoorstellingen in de openlucht. Meer cultuur vind je in het Tropenmuseum, wat zeker voor kinderen een leuk én leerzaam museum is.

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze woning te kunnen reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze woning te kunnen reageren.

Reageren tot

9 juni 2014
15:00

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.