Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Jongerenwoning

Aangeboden door de Alliantie, regio Amsterdam

Projecten Amsterdam

€ 402,00 ?

Amsterdam - Nieuw-West - 1 kamer

Jongerenwoning
€ 402,00

Reageren tot

12 december 2016 14:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


Loting


Voor deze woning wordt een tijdelijk contract afgesloten, met een looptijd van maximaal 5 jaar.

De Hoek (Ottho Heldringstraat 41-43) is een kantoorpand in de Staalmanpleinbuurt dat is getransformeerd naar 65 zelfstandige jongerenwoningen, waaronder deze 20 studio's.In het project wordt een mix van jonge statushouders, uitstromers uit de jeugdzorg en ‘reguliere’ jongeren gehuisvest, op basis van zelfbeheer: actieve en betrokken bewoners krijgen een functie als beheerder, met een passende vergoeding. Zij helpen mee met de huuradministratie, woningtoewijzing, PR, communicatie en het onderhoud. Ook zorgen zij samen met hun medebewoners dat Wonen op De Hoek veilig, schoon en vooral gezellig wordt.Het doel van Wonen op De Hoek is niet alleen het huisvesten, maar vooral het geven van een goede start aan alle bewoners. Het project biedt een springplank naar het ‘echte leven’ en helpt de bewoners snel de weg te vinden in de Amsterdamse samenleving.VOORWAARDEN:LET OP: vanwege de bijzondere aard van dit project wordt de selectie en toewijzing door jongerenhuisvester Socius Wonen uitgevoerd. Onderdeel van de selectieprocedure is het bijwonen van een verplichte informatieavond en het schrijven van een motivatie waaruit blijkt dat je geschikt bent om deel uit te maken van dit bijzondere project!Verder ben je minimaal 18 en maximaal 22 jaar oud en is je inkomen niet hoger dan € 22.200 per jaar.Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht op www.wonenopdehoek.nl.Voor deze woning wordt een tijdelijk contract afgesloten, met een looptijd voor maximaal 5 jaar. De huurovereenkomst eindigt als de looptijd is verstreken of eerder wanneer je zelf opzegt. Je krijgt als je zo een woning huurt een nieuwe inschrijving bij WoningNet, maar behoudt de vorige inschrijfduur.VERPLICHT:

Verklaring geregistreerd inkomen 2015. Het belastbaar huishoudinkomen mag maximaal € 22.200 per jaar zijn (prijspeil 2016). Bij toewijzing van een woning is een recente inkomensverklaring van de Belastingdienst verplicht.  Zonder inkomensverklaring kan Socius Wonen de woning niet toewijzen. Het huidige inkomen wordt op basis van de inkomensverklaring na indexering vastgesteld. Je vraagt de inkomensverklaring kosteloos aan bij de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl of bel de Belastingtelefoon: 0800-0543.

Inkomensverklaring verplicht

Een inkomensverklaring of aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst is verplicht voor u en uw eventuele mede-inschrijver als u op woningen reageert. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor. Vraag uw inkomensverklaring direct aan door in te loggen op Mijn Belastingdienst of telefonisch via 0800-0543. De corporatie controleert uw inkomen bij de toewijzing en wil altijd uw inkomensverklaring zien, ook als er geen bedrag op staat. Zorg ervoor dat het inkomen in uw inschrijving klopt. Anders heeft u een grote kans dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Projecten Amsterdam

Amsterdam

Nieuw-West

Beschrijving
Portiekwoning
26 m²
1
01-02-2017
Vijfjarencontract
031649068
Voorwaarden
maximaal € 39.874
maximaal 22 jaar
minimaal 18 jaar
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang voor lage inkomens

Huurprijs

Netto huurprijs 402,00
Servicekosten 12,00
Bruto huurprijs 414,00
U betaalt per maand 414,00
Rekenhuur 414,00
Bouw
Portiekwoning
Jongerenwoning
Bestaande bouw
2016
B
Indeling
26 m²
1
26 m²
2
Voorzieningen
Berging
Open keuken
Dubbele beglazing
Lift
Nabij scholen, Nabij openbaar vervoer
Balkon
C.V.
Toegankelijkheid
Traploos
Lift,
Foto's en video's ?
aanzicht
Google Street View

Geen Street View beschikbaar

Buurt

Slotervaart
Slotervaart ligt net buiten de ring A10 en verrassend dicht bij de binnenstad. Het is een wijk die voor een groot deel in de jaren vijftig tot stand is gekomen. Veel gezinswoningen in een groenen omgeving. Een plek onder de zon voor "gewone" mensen. De Van de Bakhuizenstraat, pal aan het Sloterpark, of het BlueBanddorp zijn mooie voorbeelden. Van later datum is de Oostoever, een duurzame wijk met moderne gezinswoningen. De Sloterplas is de grote attractie van de buurt. Je kunt er natuurlijk zomers een duik nemen maar je kunt ook mee op excursie om de natuur te verkennen.

Geen Street View beschikbaar

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze lotingwoning te reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze lotingwoning te reageren.

Gebaseerd op

20 woningen

Reageren tot

12 december 2016
14:00

Status

Geen Resultaat

Radboud 8 E
Radboud 8 E

Galerijwoning 3 kamers 3e etage 59 m²

€ 710,68

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.