Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Jongerenwoning

Aangeboden door De Key

Lieven fase 3A

€ 607,46 ?

Amsterdam - Nieuw-West - 2 kamers

Jongerenwoning
€ 607,46

Reageren tot

6 mei 2019 13:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

WoningomschrijvingVoor deze woning wordt een tijdelijk contract afgesloten, met een looptijd van maximaal 5 jaar. U krijgt een nieuwe inschrijving, met behoud van uw inschrijfduur. Binnen 5 jaar moet u zelf een andere woning hebben gevonden.

 

Woning + woonomgeving (advertentie 5)

De Key biedt 12 tweekamerwoningen aan met een woonoppervlak van 48 m2. Maximaal inkomen bij één persoons- is € 22.700 en tweepersoonshuishouden is € 30.825. De verwachte oplevering is 18 juli 2019. Wil je meer weten? Kijk dan op https://startinlieven.nl

De geselecteerde kandidaten krijgen een keuzeformulier om 3 voorkeuren op te geven. De keuze kan uitsluitend gemaakt worden op basis van informatie en tekeningen op de website. De woningen kunnen niet vooraf bezichtigd worden. Kandidaten worden uitgenodigd voor het bezichtigen van een modelwoning.

Let op: De woningen worden toegewezen op volgorde van de nummering van de advertenties. Eerst advertentie 1, 2 enz. Je kunt op meerdere advertenties reageren, maar als je op het moment van toewijzing al aan een woning bent gekoppeld, dan vervallen de andere aanbiedingen.

Aanvullende voorwaarden

Waarborgsom

De Key brengt een waarborgsom ter hoogte van één maand netto huur in rekening. Deze waarborgsom betaalt u samen met de eerste huur vóór ondertekening van de huurovereenkomst.

Let op!! Je kan alleen reageren op deze jongerenwoning als je op de huuringangsdatum nog geen 28 jaar bent. Ook) voltijdstudenten komen niet in aanmerking voor de jongerenwoning.

Inkomensverklaring verplicht

Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen (behalve kinderen) is verplicht. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor.

Vraag uw inkomensverklaring direct aan door in te loggen op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon (0800-0543). De corporatie controleert uw inkomen bij de toewijzing en wil uw inkomensverklaring(en) altijd ontvangen, ook als er geen bedrag op staat.

Zorg ervoor dat het inkomen in uw inschrijving klopt. Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Lieven fase 3A

Amsterdam

Nieuw-West

Beschrijving
Portiekwoning
49,00 m²
2 (1 Slaapkamer)
30-04-2019
Vijfjarencontract
031918089
Voorwaarden
maximaal € 38.035
minimaal 23 jaar
maximaal 27 jaar
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang voor lage inkomens

  • Voorrang voor SV-kandidaten

  • Voorrang voor voorrangskandidaten

Huurprijs

Netto huurprijs 607,46
Servicekosten 45,78
Bruto huurprijs 653,24
U betaalt per maand 653,24
Rekenhuur 635,96

Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst.

Bouw
Portiekwoning
Jongerenwoning
Bestaande bouw
2019
A+
Indeling
49,00 m²
2 (1 Slaapkamer)
29 m²
13 m²
6
Voorzieningen
Elektrisch koken, Open keuken
Dubbele beglazing
Lift
Nabij openbaar vervoer, Nabij winkels
Balkon, Gemeenschappelijke tuin, Terras
Stadsverwarming
Toegankelijkheid
Lift
Foto's en video's ?
Google Street View

Geen Street View beschikbaar

Buurt

Westlandgracht
De Westlandgrachtbuurt is een groene, ruim opgezette wijk met middelhoge bouwblokken, ruime lanen en brede trottoirs. Sinds decennia trekt het World Fashion Centre veel zakelijk publiek. Met 400 showrooms is dit de grootste modecentrum van de wereld. In het gebied ten zuiden van de Slotervaart staan vooral naoorlogse middelhoogbouwwoningen. Het gebied rond het Delflandplein zal de komende jaren flink vernieuwd worden. Spectaculaire artist impressionists tonen bouwwerken die zich buigen over de A10. Het zou de buurt een flinke lift geven. De vernieuwing is al in gang gezet met projecten als Masira en Jamboni.

Geen Street View beschikbaar

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze woning te kunnen reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze woning te kunnen reageren.

Reageren tot

6 mei 2019
13:00

Zeelandiahoeve 30
Zeelandiahoeve 30

Portiekwoning 2 kamers 1e etage 59,00 m²

€ 607,46

Dom H van der Laanstraat 37
Dom H van der Laanstraat 37

Portiekwoning 3 kamers 1e etage 51,00 m²

€ 607,46

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.