Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Seniorenwoning

Aangeboden door Rochdale Wijk08

Touwslagerstraat 27

€ 607,46 ?

Purmerend - De Purmer - 3 kamers

Seniorenwoning
€ 607,46

Wachttijdindicatie

Vanaf 2,5 jaar

Reageren tot

1 juli 2019 13:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

WoningomschrijvingWoning

De woning aan de Touwslagerstraat 27 betreft een tussenwoning met tuin op het westen en een aparte berging. Via de hal kunt u de badkamer, woonkamer en aparte toilet bereiken. De gesloten keuken en de slaapkamer grenzen aan de woonkamer. U kunt de badkamer ook bereiken via de slaapkamer. De tuin is te bereiken via de keuken. Op de eerste verdieping, welke u bereikt via de vaste trap, bevinden zich de tweede slaapkamer, ruim overloop en een berging.

Woonomgeving

De woning is gelegen in de buurt Overlanderstraat en omgeving. Dit is een mooie groene buurt met relatief veel gezinnen.Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Purmerend, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden

 

Aanvullende voorwaarden

De woning betreft een seniorenwoning. Deze woning is niet geschikt voor kandidaten met thuiswonende kinderen.

 

Inkomensverklaring verplicht

Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen (behalve kinderen) is verplicht. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor.

Vraag uw inkomensverklaring direct aan door in te loggen op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon (0800-0543). De corporatie controleert uw inkomen bij de toewijzing en wil uw inkomensverklaring(en) altijd ontvangen, ook als er geen bedrag op staat.

Zorg ervoor dat het inkomen in uw inschrijving klopt. Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Touwslagerstraat 27

1445BS Purmerend

De Purmer

Beschrijving
Eengezinswoning
59,00 m²
3 (2 Slaapkamers)
01-07-2019 (o.v.)
031925156
Voorwaarden
maximaal € 38.035
minimaal 55 jaar
maximaal 2
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang voor lage inkomens

  • Voorrang voor SV-kandidaten

  • Voorrang Purmerendse gezinnen met kinderen

Huurprijs

Netto huurprijs 607,46
Servicekosten 10,69
Bruto huurprijs 618,15
U betaalt per maand 618,15
Rekenhuur 610,61

Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst.

Bouw
Eengezinswoning
Seniorenwoning
Bestaande bouw
1982
Indeling
59,00 m²
3 (2 Slaapkamers)
20 m²
14 m²
13 m²
0
Voorzieningen
Berging, Zolder via vaste trap
Elektrisch koken
Nabij park, Nabij winkels
Tuin op westen
Foto's en video's ?

Touwslagerstraat 27 foto

Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Klik hier om Google Maps te bekijken.
Buurt

Purmer Noord
Gebouwd in de periode 1981 tot 1990 vormt de Purmer-Noord een van de meer recente uitbreidingen van Purmerend. De wijk is opgezet als een klein Amsterdam met compacte buurten, veel water en verspreide parken. Bij de inrichting van de wijk is uitgegaan van een vergaande scheiding van verkeer: woonerven, aparte fietsroutes van noord naar zuid en west naar oost.

Het autoverkeer kan alleen via de hoofdontsluitingsweg rijden. Het gevolg is dat de woonbuurten bijna volledig afgesloten zijn voor autoverkeer. Aan de westrand van de wijk bevindt zich het Leeghwaterpark, en aan de oostkant het Purmerbos. In de woonbuurten zelf is weinig groen, maar door de vele waterlopen met bomen komen de woonbuurten toch open en groen over. De wijk heeft groot wijkwinkelcentrum in het noordelijk deel, het Gildeplein.

Purmer Zuid
De Purmer-Zuid is gebouwd tussen 1987 en 1998. De wijk heeft een ruim opgezette stedenbouwkundige structuur, met veel groen en water en een parkachtige uitstraling. In de wijk ligt het park De Driegang. Een sterk punt van Purmer-Zuid is de afwisseling in bouwstijlen. De wijk is tevens gunstig gelegen nabij de Purmerringvaart en het Purmerbos. Goede ontsluitingswegen garanderen de verbinding met Amsterdam, Zaanstad en het noorden van de provincie. De woningdichtheid is laag.

De wijk bestaat uit twee delen. In het deel oostelijk van de Verzetslaan staan voornamelijk koopwoningen, ten dele op als vrije kavels uitgegeven terrein. In het westelijk deel van de wijk is sprake van meer differentiatie in de woningvoorraad. Hier bevinden zich ook de winkels en voorzieningen. Voorzieningen in de wijk zijn overwegend gericht op de wijk zelf. Wijkwinkelcentrum Meerland is populair bij bewoners.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze woning te kunnen reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze woning te kunnen reageren.

Wachttijdindicatie

Vanaf 2,5 jaar

Reageren tot

1 juli 2019
13:00

Vuurbaak 46
Vuurbaak 46

Eengezinswoning 3 kamers Begane grond 60,00 m²

€ 690,32

Poldermeesterplein 80
Poldermeesterplein 80

Galerijwoning 3 kamers 2e etage 69,00 m²

€ 634,46

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.