Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Jongerenwoning

Aangeboden door Eigen Haard

Project Lincolnpark

€ 421,49 ?

Hoofddorp - Hoofddorp - 2 kamers

Jongerenwoning
€ 421,49

Reageren tot

24 juni 2019 13:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


Loting


Voor deze woning wordt een tijdelijk contract afgesloten, met een looptijd van maximaal 5 jaar. U krijgt een nieuwe inschrijving, met behoud van uw inschrijfduur. Binnen 5 jaar moet u zelf een andere woning hebben gevonden.
 

Woning

Deze 12 ruime 2-kamerwoningen op de begane grond beschikken over een eigen entree en een  mooie ruime woonkamer met open keuken. De  lichte slaapkamer ligt tegenover de woonkamer en wordt hiermee verbonden door een hal.  Aan deze hal ligt de fijne praktische badkamer met het toilet, wastafel en douche en een berging met ruimte voor de wasmachine en hier bevindt zich de warmte-terug-wininstallatie.

De hele woning is voorzien van vloerwarming, omdat de woningen gasloos zijn kookt u elektrisch.

Aan de voorzijde van de woning staat uw fietsenberging welke met de woning verbonden is door middel van een pergola. Aan beide zijde van de woning heeft u nog een tuin.

 Let op: woningkenmerken, plattegrond en huurprijs zijn nog onder voorbehoud. Klik hier voor meer informatie: bit.ly/voorbehoud.

Aanvullende voorwaarden:

Dit betreft een  jongerenwoning hiervoor geldt een 5-jaren jongerencontract! Voor informatie zie https://www.woningnetregioamsterdam.nl/Help%20en%20uitleg/Zoekinfo/Vijfjarencontract

Verdere voorwaarden  m.b.t. deze jongerenwoningen is dat deze woningen niet geschikt zijn voor kinderen en ook dat u hier als voltijdstudent  niet voor in aanmerking komt.

Houdt u er rekening mee dat u, wanneer u een woning toegewezen krijgt, een inkomensverklaring van de belastingdienst moet overhandigen van u en uw partner. Vraag deze op tijd aan! Digitaal kan ook, daarvoor gebruikt u uw DigiD.

 

Inkomensverklaring verplicht

Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen (behalve kinderen) is verplicht. Deze moet van het voorgaande jaar zijn, of als deze nog niet beschikbaar is, van het jaar daarvoor.

Vraag uw inkomensverklaring direct aan door in te loggen op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon (0800-0543). De corporatie controleert uw inkomen bij de toewijzing en wil uw inkomensverklaring(en) altijd ontvangen, ook als er geen bedrag op staat.

Zorg ervoor dat het inkomen in uw inschrijving klopt. Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Project Lincolnpark

Hoofddorp

Hoofddorp

Beschrijving
Benedenwoning
37,00 m²
2 (1 Slaapkamer)
15-08-2019 (o.v.)
Vijfjarencontract
031925030
Voorwaarden
maximaal € 42.436
minimaal 18 jaar
maximaal 22 jaar
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang voor lage inkomens

Huurprijs

Netto huurprijs 421,49
Servicekosten 27,14
Bruto huurprijs 448,63
U betaalt per maand 448,63
Rekenhuur 424,24

Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst.

Bouw
Benedenwoning
Jongerenwoning
Bestaande bouw
2019
A++
Indeling
37,00 m²
2 (1 Slaapkamer)
22 m²
11 m²
0
Voorzieningen
Berging
Elektrisch koken, Open keuken, Complexbeheerder
Dubbele beglazing, Geisoleerd
Achtertuin, Voortuin
Toegankelijkheid
Traploos
Foto's en video's ?
Google Street View

Geen Street View beschikbaar

Buurt

Hoofddorp, gelegen in het hart van Haarlemmermeer, is alleen in naam nog een dorp. Het nieuwe, deels overdekte winkelcentrum biedt stadsallure en heeft voldoende parkeergelegenheid. In het centrum bevindt zich tevens het Oude Raadhuis, een monument dat tegenwoordig een klein theater huisvest. Vlak naast het nieuwe raadhuis ligt Schouwburg De Meerse.

Natuurliefhebbers komen in Hoofddorp aan hun trekken. Wandelen en fietsen is mogelijk in het Haarlemmermeerse bos dat in 2002 de thuishaven vormde voor de Floriade. Ook een bezoek aan heemtuin en kassencomplex de Heimanshof is zeer de moeite waard. Hier vindt u een soortenrijke wilde planten en landschapstuin van ca. één hectare groot.

Geen Street View beschikbaar

Reageer op deze advertentie

Log in om op deze lotingwoning te reageren.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie
Log in om op deze lotingwoning te reageren.

Reageren tot

24 juni 2019
13:00

Pieter Calandplantsoen 19
Pieter Calandplantsoen 19

Galerijwoning 3 kamers 2e etage 59,00 m²

€ 607,46

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.