Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Omnia Wonen


Mensen kansen bieden zodat ze de regie over hun eigen leven kunnen voeren. Wij dragen eraan bij dat huurders de mogelijkheid krijgen hun leven in eigen hand te nemen en hun leefomgeving zelf te regisseren. Dat is de belangrijkste drijfveer van Omnia Wonen. Een hele mond vol, maar wat betekent dit in de dagelijkse praktijk? Wie is Omnia Wonen? Wat wil zij bereiken? En hoe doet zij dat?

Missie
Bij alles wat wij doen, draait het om het bieden en grijpen van kansen. Op deze manier kunnen huurders hun leven en leefomgeving in eigen hand nemen en houden. Dit betekent dat wij:

  • voldoende en betaalbare woonruimte bieden aan mensen die qua inkomen of om andere redenen niet zelfstandig in hun huisvesting kunnen voorzien;
  • mensen stimuleren en ondersteunen de regie te voeren in en over hun woning, woonomgeving en onze woondiensten;
  • willen dat mensen tevreden zijn over de woning, de woondiensten en de woonomgeving.

Visie
Wij bieden woonruimte aan bijna 7.000 huishoudens verspreid over 12 gemeenten in Nederland. Het team dat zich daar keihard voor inzet telt zo’n 90 medewerkers. Wij bouwen woningen, houden de huren voor vooral de lagere inkomensgroepen betaalbaar en zorgen ervoor dat de kwaliteit van de woningen op peil blijft. Dit kunnen wij niet alleen, maar hebben daarbij de hulp nodig van gemeenten, collega-corporaties, andere partijen én natuurlijk van onze klanten. Daarom werken wij graag met hen samen. De trends en ontwikkelingen die wij signaleren in de maatschappij, gebruiken wij bij de ontwikkeling van onze organisatie, producten en diensten.

Voel je thuis!
De missie en visie zijn de identiteit van Omnia Wonen. Zij komen voor de klant, medewerkers en andere relaties kort en krachtig tot uitdrukking in ons motto: Voel je thuis!

Bezoekadres

William Boothlaan 2 A
1185 NP Amstelveen 

Contact
T 020 641 21 65
F 033 454 55 59
E infoamersfoort@omniawonen.nl 

Telefonisch bereikbaar op woensdag van 12:00 tot 13:00 uur.

I www.omniawonen.nl

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.