Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Parteon


Met ruim 18.000 woningen is Parteon de grootste woningcorporatie in de Zaanstreek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezierig kan wonen en we zijn er in het bijzonder voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal. Met betaalbare en goede woningen in een prettig leefbare omgeving als vertrekpunt. Parteon bouwt, onderhoudt en verkoopt woningen. We bieden verschillende soorten woningen aan in verschillende prijsklassen.

Investeren in mens en wijk
Wij zetten ons in voor iedereen die niet in staat is te voorzien in huisvesting, met speciale aandacht voor zorgbehoevenden en jongeren. Prettig wonen is in onze beleving meer dan alleen een woning. Het betekent ook dat er een fijne leefbare omgeving is. Daarom investeren wij in mensen en wijken en werken we samen met bewoners. Investeren doen wij altijd samen met andere experts: partijen die actief zijn op het gebied van bijvoorbeeld zorg of welzijn. Geld en menskracht worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van wijken waarin we woningen hebben. En op zo’n manier dat het bijdraagt aan een prettige leefomgeving.

Bezoekadres
Marktstraat 52 
1520 AA Wormerveer

Postadres
Postbus 22
1520 AA Wormerveer
Contact
T 075 627 50 00
E info@parteon.nl

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. 

I www.parteon.nl

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.