Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

WormerWonen


Met een kleine 2.000 huurwoningen is WormerWonen de grootste sociale verhuurder van de gemeente Wormerland. Onze woningen liggen voornamelijk in de woonkern Wormer, een kleine 50 woningen in Oostknollendam en ruim 70 woningen in de woonkern Neck. 50% Van ons bezit bestaat uit eengezinswoningen. Ongeveer tweederde deel van het woningbezit van WormerWonen is gebouwd na 1966.

WormerWonen is een professionele, creatieve en flexibele organisatie die zich onderscheidt door haar lokale en maatschappelijke betrokkenheid en de persoonlijke benadering in wonen. WormerWonen is thuis in wonen.

We zijn een woningcorporatie die zich met haar producten- en dienstenaanbod richt op klanten die willen wonen in Wormerland. We ontwikkelen en beheren daarom huurwoningen tegen betaalbare prijzen, zodat wonen in Wormerland ook bereikbaar is voor de primaire doelgroep. Tevens bieden we huur- en koopwoningen voor andere doelgroepen, met gedifferentieerd kwaliteitsniveau en in verschillende prijsklassen.

Bezoekadres
Mercuriusweg 1
1531 AD Wormer

Contact
T 075 642 64 21
F 075 642 68 46
E info@wormerwonen.nl

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 16.30 uur; vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur.

I www.wormerwonen.nl

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.