Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Ymere


Wij zijn een daadkrachtige en innovatieve woningcorporatie, actief in de noordelijke randstad. We beheren hier ruim 82.500 woningen, winkels en bedrijfsruimten en ontwikkelen daarnaast op grote schaal nieuwe huur- en koopwoningen en maatschappelijk vastgoed.

In onze ogen is maatschappelijk resultaat het belangrijkste resultaat. Dit laat zich misschien niet direct uitdrukken in geld, maar wel in leefbaarheid, sociale contacten, veiligheid en het bieden van kansen aan onze bewoners. Deze opvatting is onlosmakelijk met onze geschiedenis verbonden.                   

Al anderhalve eeuw weten we dat goede huisvesting een voorwaarde is voor individuele ontwikkeling en groei. Onze rechtsvoorgangers werden opgericht om betere woon- en leefomstandigheden te creëren voor mensen die dit nodig hadden, en hen zo een nieuw, beter toekomstperspectief te bieden.

Vanuit deze traditie en inspiratie werken wij ook nu nog elke dag. Zo leggen we niet alleen een basis voor goed wonen, maar ook voor goed leven. Dat is wat Ymere tot Ymere maakt.

De openingstijden, telefoonnummers en adressen vindt u op de contactpagina van Ymere 

 

 

 

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.