Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Een woning zoeken


Als u bent ingeschreven bij WoningNet kunt u op zoek naar een huurwoning. Iedere week vindt u op de website het nieuwe woningaanbod.

De woningcorporaties in de Stadsregio Amsterdam bieden de beschikbare sociale huurwoningen in de regio aan via deze website. De Stadsregio Amsterdam bestaat uit de volgende gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Volendam, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Uitzonderingen 

  • Woningcorporatie de Vooruitgang in Volendam en Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting in Oostzaan bieden woningen niet via WoningNet aan. Neem contact op met deze corporaties voor meer informatie.
  • Wooncompagnie en Intermaris bieden sinds 1 januari 2016 hun woningen in Waterland aan via Woonmatch. Voor meer informatie klik hier.

U vindt op deze website ook vrijesectorwoningen en koopwoningen. De eigenaar of verhuurder bepaalt hoe deze woningen worden verdeeld.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.