Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Jaarlijkse verlengingskosten voor inschrijving WoningNet


De verlengingskosten zijn jaarlijks € 8 (prijspeil 1 juli 2016).

Wanneer verlengen
Na inschrijven is uw inschrijving een jaar geldig. Hierna moet u jaarlijks de verlengingskosten betalen. Na betaling van de verlengingskosten is uw inschrijving opnieuw een jaar geldig. U ziet uw geldigheidsdatum als u inlogt bij Mijn profiel en Overzicht van mijn gegevens
6 weken voor het verlopen van deze geldigheidsdatum ontvangt u per e-mail bericht over de verlenging.

Betalen verlengingskosten
-Als u een machtiging heeft afgegeven, schrijven wij de verlengingskosten af binnen 2 weken na uw geldigheidsdatum. Bij het overzicht van uw gegevens ziet u of u  een machtiging heeft afgegeven en het rekeningnummer waarvan wij de kosten afschrijven.
-Als u geen machtiging heeft afgegeven krijgt u automatisch een melding als u inlogt op onze website. U krijgt de melding vanaf 6 weken voor het verlopen van de  geldigheidsdatum.

Belangrijk: Tussen 17 oktober en 7 november 2019 is het niet mogelijk om een machtiging af te geven. In deze periode kunt u op 2 manieren de verlengingskosten betalen:

1. iDEAL
Om te betalen via iDEAL, kiest u voor Online betalen en vervolgens voor iDEAL. Volg de instructies op om de verlengingskosten via iDEAL te betalen. Als u de verlengingskosten via iDEAL betaalt, ontvangt u elk jaar opnieuw een betaalverzoek per e-mail.

2. Overmaken
Om de kosten zelf over te maken, kiest u voor Online betalen en Overschrijven. U ziet dan automatisch het bankrekeningnummer en het kenmerk dat u bij de betaling moet vermelden. Betalingen zonder dit kenmerk kunnen wij niet verwerken. U kunt hier ook zelf aangeven naar welk e-mailadres de informatie voor overschrijven gestuurd moet worden. U kunt deze informatie eventueel doorsturen als iemand anders voor u betaalt.

Buckaroo Online Payment Services  
Wij hebben het incasseren en verwerken van betalingen uitbesteed aan Buckaroo Online Payment Services. Op uw rekeningafschrift vindt u de betaling terug onder de naam Buckaroo Stichting Derdengelden.

Verlaging verlengingskosten
Per 1 juli 2016 is het verlengingstarief tijdelijk verlaagd van € 10 naar € 8. Deze verlaging geldt in principe voor de periode tot en met 2019. WoningNet en de corporaties behouden zich het recht voor om het verlengingstarief eerder dan per 2020 te herzien als dat nodig is. Van een aanpassing ontvangt u bericht.

Blokkade door sanctie
Heeft u bij een eerdere aanbieding uw papieren vervalst en mag u een jaar lang niet reageren? Ook dan moet u verlengingskosten betalen om uw inschrijving te verlengen.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn verlenging betalen?

U ontvangt 6 weken voor het verlopen van uw inschrijving een e-mail met het verzoek om de verlengingskosten te betalen. Of als u een machtiging heeft afgegeven krijgt u een e-mail waarin we aangeven dat we de verlengingskosten van uw rekening gaan afschrijven. 

Tussen 17 oktober en 7 november is het niet mogelijk om een machtiging af te geven. U kunt op 2 manieren om de verlengingskosten betalen:

1. iDEAL
Als u geen doorlopende machtiging afgeeft, krijgt u bij inloggen een melding als u uw inschrijving weer moet verlengen. Om te betalen via iDEAL, kiest u voorOnline betalen en vervolgens voor iDEAL. Volg de instructies op om de verlengingskosten via iDEAL te betalen. 

2. Overmaken
Als u geen doorlopende machtiging afgeeft, krijgt u bij inloggen een melding als u uw inschrijving weer moet verlengen. U kiest voor Online betalen en vervolgens voor Overschrijven. U ontvangt dan automatisch het bankrekeningnummer en het kenmerk dat u bij de betaling moet vermelden. Betalingen zonder dit kenmerk kunnen wij niet verwerken. U kunt hier ook zelf aangeven naar welk e-mailadres de informatie voor overschrijven gestuurd moet worden. U kunt deze informatie eventueel doorsturen als iemand anders voor u betaalt.

Het is niet mogelijk om de verlengingskosten voor meerdere jaren en/of inschrijving tegelijk over te maken.

 

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie
Wat kost een verlenging?

Een verlenging kost jaarlijks € 8 (prijspeil 1 juli 2016).
Per 1 juli 2016 is het verlengingstarief verlaagd van € 10 naar € 8. Deze verlaging geldt in principe voor de periode tot en met 2019. WoningNet en de corporaties behouden zich het recht voor om het verlengingstarief eerder dan per 2020 te herzien als dat nodig is. Van een aanpassing ontvangt u bericht.

 

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.