Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws Stadsregio Amsterdam ?

Vooraankondiging Blok N Jeruzalem

15 oktober 2018
Het zogeheten Blok N wordt gebouwd op de plek van het voormalige Willem Dreeshuis. De appartementen liggen aan de Berzeliusstraat in Amsterdam Oost. In lijn met het stedenbouwkundig plan uit 2009 worden de appartementen gebouwd in twee blokken.

Resultaten enquête over communicatie

04 juli 2018
Een tijdje geleden stelden we een aantal vragen over communicatie aan ons klantpanel. De vragen gingen over de manier waarop we met u communiceren en de middelen die we daarbij gebruiken.

Voorrang!

26 juni 2018
Eigen Haard start binnenkort met de verkoop van nieuwbouwprojecten in Amsterdam-West en Oost en Uithoorn

Nieuwe enquête klantpanel

12 maart 2018
Tijdens uw zoektocht naar een woning komt u op verschillende momenten in contact met WoningNet en de woningcorporaties.

Gewijzigde huisvestingsverordening in de gemeente Amsterdam

28 februari 2018
In de gemeente Amsterdam is sinds begin dit jaar de huisvestingsverordening op een aantal punten gewijzigd. Wij leggen u graag in het kort uit wat deze wijzigingen betekenen. Vanaf 1 maart 2018 ziet u de wijzigingen terug in het woningaanbod in Amsterdam.

Loting blijft mogelijk

30 januari 2018
Eerder las u op deze plek dat de gemeente Amsterdam loting wilde afschaffen als middel om sociale huurwoningen toe te wijzen. De Amsterdamse corporaties wilden loting behouden en voerden hiervoor campagne.

Nieuwbouwproject Warnerhof in Geuzenveld

29 januari 2018
Warnerhof Het Getijenveld in Geuzenveld bestaat uit nieuwbouwwoningen. Als laatste wordt de Warnerhof gebouwd. Hier realiseert Stadgenoot 40 woningen. Het aanbod bestaat uit 3- en 5-kamer woningen. Het betreft de De Savornin Lohmanstraat 579 tot en met 653.

Nieuwbouw Russische Buurt in Zaandam

11 januari 2018
Eigentijds wonen in het centrum van Zaandam? Dan is wonen in de Russische Buurt iets voor u! Niet alleen de woning zal u bevallen, maar zeker ook de ligging. Nieuwbouw en oudbouw gaan hier samen, waardoor het geheel een plezierige uitstraling heeft.

App HuisjeHuisje maakt ruilen huurhuis makkelijker

07 december 2017
Goed nieuws voor iedereen in de regio Amsterdam met een huurhuis én verhuisplannen. De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk huurhuis via je smarthphone makkelijker. HuisjeHuisje is een initiatief van 26 corporaties en ontwikkeld door WoningNet.

Maak uw profiel volledig met uw inkomensdocumenten

24 oktober 2017
Vanaf vandaag is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. Als u inlogt ziet u daarom onder Mijn gegevens een nieuw kopje Mijn documenten. Het gaat om het document dat u heeft gebruikt bij het bepalen en invullen van uw inkomensgegevens bij WoningNet.

Amsterdamse woningcorporaties voeren campagne voor lotingwoningen

24 oktober 2017
Amsterdamse woningcorporaties voeren campagne om loting te behouden van een deel van de sociale huurwoningen De gemeente Amsterdam wil loting afschaffen als middel om sociale huurwoningen toe te wijzen. De woningcorporaties willen dit tegenhouden.

Wilt u dat loting blijft?

05 oktober 2017
De gemeente Amsterdam heeft vergaande plannen om het verloten van huurwoningen via WoningNet af te schaffen. De corporaties willen graag dat loting mogelijk blijft. Tot nu toe blijkt dat veel woningzoekenden erg tevreden zijn met deze mogelijkheid.

Voorrangsregeling Van hoog naar laag verruimd

05 oktober 2017
In de gemeente Amsterdam geldt de voorrangsregel van hoog naar laag. Bent u een 65 plusser en woont u in een corporatiewoning hoger dan op de eerste verdieping? Dan reageert u met voorrang op passende woningen op de begane grond. Tot nu toe was deze voorrang alleen geldig in uw eigen buurt. Omdat...

Verscherpte aandacht voor vervalsing van documenten

20 september 2017
De Autoriteit woningcorporaties (Aw) constateert een toename van vervalsing van onder meer inkomensverklaringen bij kandidaat huurders om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning

Resultaten derde enquête klantpanel

25 augustus 2017
Onlangs stelden we ons klantpanel een aantal vragen over het zoeken naar een woning op onze website.

Goeman Borgesius

13 juni 2017
Vlakbij het Lambertus Zijlplein in de Dudokbuurt in Geuzenveld ligt de Goeman Borgesiusstraat. De woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en de Aalbersestraat (nummers 32-74B) zijn na een grondige renovatie weer te huur. Het gaat in totaal om 68 woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en 26 woningen...

Vervalste inschrijfgegevens? Dan een jaar lang niet reageren!

08 juni 2017
Woningen in de Stadsregio Amsterdam zijn schaars. De corporaties houden zich daarom aan spelregels bij het aanbieden en toewijzen van woningen.

Verzorgd Wonen in Zaandam

08 mei 2017
Zelfstandig wonen, samen onder één dak.

Vooraankondiging nieuwbouw De Dammer

01 mei 2017
In de woonwijk tussen de IJdoornlaan, Volendammerweg en Dijkmanshuizenstraat vindt u straks in de nog te realiseren Krabbenstraat en Limmenstraat wooncomplex De Dammer. Rochdale bouwt hier 90 sociale huurwoningen die naar verwachting november 2017 worden opgeleverd.

Resultaten tweede enquête klantpanel

05 april 2017
Enige tijd geleden vroegen we ons klantpanel om vragen te beantwoorden over het opgeven van het inkomen. We merkten namelijk dat veel woningzoekenden een verkeerd inkomen opgeven en daardoor een woning mislopen. Dat willen we graag voorkomen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.