Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws Stadsregio Amsterdam ?

Nieuwbouw Russische Buurt in Zaandam

11 januari 2018
Eigentijds wonen in het centrum van Zaandam? Dan is wonen in de Russische Buurt iets voor u! Niet alleen de woning zal u bevallen, maar zeker ook de ligging. Nieuwbouw en oudbouw gaan hier samen, waardoor het geheel een plezierige uitstraling heeft.

App HuisjeHuisje maakt ruilen huurhuis makkelijker

07 december 2017
Goed nieuws voor iedereen in de regio Amsterdam met een huurhuis én verhuisplannen. De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk huurhuis via je smarthphone makkelijker. HuisjeHuisje is een initiatief van 26 corporaties en ontwikkeld door WoningNet.

Maak uw profiel volledig met uw inkomensdocumenten

24 oktober 2017
Vanaf vandaag is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. Als u inlogt ziet u daarom onder Mijn gegevens een nieuw kopje Mijn documenten. Het gaat om het document dat u heeft gebruikt bij het bepalen en invullen van uw inkomensgegevens bij WoningNet.

Amsterdamse woningcorporaties voeren campagne voor lotingwoningen

24 oktober 2017
Amsterdamse woningcorporaties voeren campagne om loting te behouden van een deel van de sociale huurwoningen De gemeente Amsterdam wil loting afschaffen als middel om sociale huurwoningen toe te wijzen. De woningcorporaties willen dit tegenhouden.

Wilt u dat loting blijft?

05 oktober 2017
De gemeente Amsterdam heeft vergaande plannen om het verloten van huurwoningen via WoningNet af te schaffen. De corporaties willen graag dat loting mogelijk blijft. Tot nu toe blijkt dat veel woningzoekenden erg tevreden zijn met deze mogelijkheid.

Voorrangsregeling Van hoog naar laag verruimd

05 oktober 2017
In de gemeente Amsterdam geldt de voorrangsregel van hoog naar laag. Bent u een 65 plusser en woont u in een corporatiewoning hoger dan op de eerste verdieping? Dan reageert u met voorrang op passende woningen op de begane grond. Tot nu toe was deze voorrang alleen geldig in uw eigen buurt. Omdat...

Verscherpte aandacht voor vervalsing van documenten

20 september 2017
De Autoriteit woningcorporaties (Aw) constateert een toename van vervalsing van onder meer inkomensverklaringen bij kandidaat huurders om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning

Resultaten derde enquête klantpanel

25 augustus 2017
Onlangs stelden we ons klantpanel een aantal vragen over het zoeken naar een woning op onze website.

Goeman Borgesius

13 juni 2017
Vlakbij het Lambertus Zijlplein in de Dudokbuurt in Geuzenveld ligt de Goeman Borgesiusstraat. De woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en de Aalbersestraat (nummers 32-74B) zijn na een grondige renovatie weer te huur. Het gaat in totaal om 68 woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en 26 woningen...

Vervalste inschrijfgegevens? Dan een jaar lang niet reageren!

08 juni 2017
Woningen in de Stadsregio Amsterdam zijn schaars. De corporaties houden zich daarom aan spelregels bij het aanbieden en toewijzen van woningen.

Verzorgd Wonen in Zaandam

08 mei 2017
Zelfstandig wonen, samen onder één dak.

Vooraankondiging nieuwbouw De Dammer

01 mei 2017
In de woonwijk tussen de IJdoornlaan, Volendammerweg en Dijkmanshuizenstraat vindt u straks in de nog te realiseren Krabbenstraat en Limmenstraat wooncomplex De Dammer. Rochdale bouwt hier 90 sociale huurwoningen die naar verwachting november 2017 worden opgeleverd.

Resultaten tweede enquête klantpanel

05 april 2017
Enige tijd geleden vroegen we ons klantpanel om vragen te beantwoorden over het opgeven van het inkomen. We merkten namelijk dat veel woningzoekenden een verkeerd inkomen opgeven en daardoor een woning mislopen. Dat willen we graag voorkomen.

Telefonisch reageren niet meer mogelijk

17 maart 2017
Vanaf 1 april 2017 is telefonisch reageren of resultaten opvragen niet meer mogelijk

Nieuwbouwproject Zeeburgereiland

06 maart 2017
U kunt vanaf 14 maart reageren op woningen van het nieuwbouwproject blok 30 op Zeeburgereiland.

Gratis inschrijving

29 december 2016
Vanaf 1 januari 2017 ontvangen woningzoekenden die een sociale huurwoning van een van de corporaties gaan huren automatisch een gratis nieuwe inschrijving. Daarmee bouwen zij direct weer inschrijfduur op, nu woonduur niet langer meer telt.

Nieuwe enquête klantpanel nu online

08 december 2016
Voor het huren van een sociale huurwoning gelden inkomensvoorwaarden. Voldoet u niet aan die voorwaarden, dan komt u niet in aanmerking voor de woning die u wenst. Daarom is het belangrijk dat u het juiste inkomen opgeeft.

Resultaten onderzoek website

27 oktober 2016
Eerder dit jaar vroegen wij u om een enquête over onze website in te vullen. Dit deed u massaal en daarmee biedt u ons de kans om de website gericht verder te verbeteren. Uit de antwoorden bleek dat u de website een ruime voldoende geeft, maar dat er zeker nog ruimte voor verbetering is. Daar gaan...

Veel reacties op onderzoek website

29 augustus 2016
Een aantal weken geleden vroegen we u om een vragenlijst in te vullen over de kwaliteit van onze website. Velen van u hebben dit gedaan. De enquête werd maar liefst 7.762 keer ingevuld! Wij stellen het erg op prijs dat zoveel woningzoekenden hun mening hebben gegeven. Lees hier meer.

Jongerencontracten mogelijk in Amsterdam

24 augustus 2016
Jongerencontracten mogelijk in Amsterdam Vanaf 1 juli 2016 mogen woningcorporaties volgens de wet aan jongeren van 18 tot en met 27 jaar woningen met een tijdelijk huurcontract aanbieden voor de duur van vijf jaar. In Amsterdam gaan de corporaties hiervan ruim gebruik maken. Inschrijving bij...

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.