Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws Stadsregio Amsterdam ?

Wilt u dat loting blijft?

21 september 2017
De gemeente Amsterdam heeft vergaande plannen om het verloten van huurwoningen via WoningNet af te schaffen. De corporaties willen graag dat loting mogelijk blijft. Tot nu toe blijkt dat veel woningzoekenden erg tevreden zijn met deze mogelijkheid.

De Baron 26 sociale huurwoningen in de Kolenkitbuurt

18 september 2017
In de Kolenkitbuurt in Amsterdam West levert Stadgenoot 26 sociale huurwoningen op. Het gaat om driekamerwoningen op de 2e en 3e verdieping.

Resultaten derde enquête klantpanel

25 augustus 2017
Onlangs stelden we ons klantpanel een aantal vragen over het zoeken naar een woning op onze website.

Goeman Borgesius

13 juni 2017
Vlakbij het Lambertus Zijlplein in de Dudokbuurt in Geuzenveld ligt de Goeman Borgesiusstraat. De woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en de Aalbersestraat (nummers 32-74B) zijn na een grondige renovatie weer te huur. Het gaat in totaal om 68 woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en 26 woningen aan de Aalbersestraat.

Vervalste inschrijfgegevens? Dan een jaar lang niet reageren!

08 juni 2017
Woningen in de Stadsregio Amsterdam zijn schaars. De corporaties houden zich daarom aan spelregels bij het aanbieden en toewijzen van woningen.

Verzorgd Wonen in Zaandam

08 mei 2017
Zelfstandig wonen, samen onder één dak.

Vooraankondiging nieuwbouw De Dammer

01 mei 2017
In de woonwijk tussen de IJdoornlaan, Volendammerweg en Dijkmanshuizenstraat vindt u straks in de nog te realiseren Krabbenstraat en Limmenstraat wooncomplex De Dammer. Rochdale bouwt hier 90 sociale huurwoningen die naar verwachting november 2017 worden opgeleverd.

Resultaten tweede enquête klantpanel

05 april 2017
Enige tijd geleden vroegen we ons klantpanel om vragen te beantwoorden over het opgeven van het inkomen. We merkten namelijk dat veel woningzoekenden een verkeerd inkomen opgeven en daardoor een woning mislopen. Dat willen we graag voorkomen.

Telefonisch reageren niet meer mogelijk

17 maart 2017
Vanaf 1 april 2017 is telefonisch reageren of resultaten opvragen niet meer mogelijk

Nieuwbouwproject Zeeburgereiland

06 maart 2017
U kunt vanaf 14 maart reageren op woningen van het nieuwbouwproject blok 30 op Zeeburgereiland.

Gratis inschrijving

29 december 2016
Vanaf 1 januari 2017 ontvangen woningzoekenden die een sociale huurwoning van een van de corporaties gaan huren automatisch een gratis nieuwe inschrijving. Daarmee bouwen zij direct weer inschrijfduur op, nu woonduur niet langer meer telt.

Nieuwe enquête klantpanel nu online

08 december 2016
Voor het huren van een sociale huurwoning gelden inkomensvoorwaarden. Voldoet u niet aan die voorwaarden, dan komt u niet in aanmerking voor de woning die u wenst. Daarom is het belangrijk dat u het juiste inkomen opgeeft.

Resultaten onderzoek website

27 oktober 2016
Eerder dit jaar vroegen wij u om een enquête over onze website in te vullen. Dit deed u massaal en daarmee biedt u ons de kans om de website gericht verder te verbeteren. Uit de antwoorden bleek dat u de website een ruime voldoende geeft, maar dat er zeker nog ruimte voor verbetering is. Daar gaan wij mee aan de slag.

Veel reacties op onderzoek website

29 augustus 2016
Een aantal weken geleden vroegen we u om een vragenlijst in te vullen over de kwaliteit van onze website. Velen van u hebben dit gedaan. De enquête werd maar liefst 7.762 keer ingevuld! Wij stellen het erg op prijs dat zoveel woningzoekenden hun mening hebben gegeven. Lees hier meer.

Jongerencontracten mogelijk in Amsterdam

24 augustus 2016
Jongerencontracten mogelijk in Amsterdam Vanaf 1 juli 2016 mogen woningcorporaties volgens de wet aan jongeren van 18 tot en met 27 jaar woningen met een tijdelijk huurcontract aanbieden voor de duur van vijf jaar. In Amsterdam gaan de corporaties hiervan ruim gebruik maken. Inschrijving bij Woning Net is vereist.

Aanpassingen inkomen en website

18 juli 2016
Vanaf vandaag worden er enkele wijzigingen doorgevoerd waar u als woningzoekende mee te maken krijgt. Met deze aanpassingen willen wij u helpen om uw gegevens actueel te houden en proberen we nog beter aan te sluiten bij de huidige regelgeving.

Nieuwbouw Straat Davis in Zaandam

24 juni 2016
Eigentijds wonen in een mooie omgeving? Dan is wonen in de Straat Davis iets voor u! De nieuwbouw ligt in de Walvisvaardersbuurt nabij de Wibautstraat in Zaandam en is herkenbaar aan de Zaanse uitstraling. Klik hier voor meer informatie.

Regeling Van groot naar beter in Amsterdam hernieuwd

16 juni 2016
Wanneer uw kinderen het huis uit zijn en u vanuit uw grote huurwoning wilt verhuizen naar een kleinere, misschien ook comfortabelere woning, kunt u met voorrang reageren. Klik hier voor meer informatie.

Kosten jaarlijkse verlenging WoningNet omlaag

26 mei 2016
De gezamenlijke corporaties in de Stadsregio Amsterdam hebben besloten dat het bedrag voor jaarlijkse verlenging van de inschrijving bij WoningNet per 1 juli 2016 voor iedere ingeschrevene omlaag gaat van 10 naar 8 Euro per jaar.

Vooraankondiging nieuwbouw Boterdijk - de Kwakel

13 mei 2016
Binnenkort te huur: 17 sociale huurwoningen gelegen aan de Boterdijk in de Kwakel. Het gaat om 17 ruime eengezinswoningen met vier kamers en totaal woonoppervlak van ruim 100m! Wonen aan de Boterdijk betekent dat u zeer landelijk zult wonen met een prachtig weids uitzicht.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.