Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

App HuisjeHuisje maakt ruilen huurhuis makkelijker

07 december 2017


HuisjeHuisje lijkt op online daten. Als u als huurder een ander huis zoekt kunt u foto’s van uw eigen huis in de app zetten, samen met informatie over hun straat en buurt. Na het invullen van een aantal gegevens krijgt u alleen huizen van andere huurders te zien die u na een ruil ook écht kunnen betalen! Dat voorkomt teleurstellingen.

Makkelijker vinden
Het ruilen van een woning is een creatieve oplossing die direct werkt. Maar vind maar eens iemand die ook op zoek is naar een ander huis. Een oproepje op het prikbord bij Albert Heijn of op Marktplaats is niet erg efficiënt. Dan kan anders, beter, sneller en vooral makkelijker.
 
Voor iedereen die huurt
Iedereen met een huurhuis en verhuisplannen kan HuisjeHuisje gebruiken. Je meldt je aan, vult je gegevens in zoals informatie over inkomen- en huishoudgrootte, maakt foto’s van je huis en kunt aan de slag. Je bekijkt andere huizen, geeft aan of je ze leuk vindt. Voor je het weet heb je een match. Dan maak je een afspraak. En kunt besluiten van huis te ruilen. En HuisjeHuisje is ook gewoon leuk. 
Voordeel van HuisjeHuisje is dat je ook kunt kijken in andere steden of wijken waar je eerst niet aan hebt gedacht. Je bent niet gebonden aan je huidige woonplaats of verhuurder. En iedereen met een huurhuis kan zich aanmelden. Vanaf je eigen bank andere huizen kijken. Misschien zit je nieuwe huis er wel tussen. 

De app is in september 2017 gelanceerd en is al 30.000 keer gedownload. De eerste echte ruil heeft inmiddels plaatsgevonden

Download de app via de Appstore of via Google Play

Wil je meer lezen over HuisjeHuisje? Ga naar de site.
 

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.