Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Bent u een Zaanse starter? Goed nieuws!

22 mei 2019


Sinds kort worden door woningcorporaties Parteon, Rochdale en ZVH woningen verloot waar uitsluitend kandidaten met binding met de Zaanstreek voor in aanmerking komen. Hierdoor heeft u een grotere kans dat u met een hogere rangpositie wordt ingeloot. U herkent deze advertenties bij de kenmerken: Binding met de Zaanstreek.

Om te kunnen reageren op deze woning dient u een binding met de Zaanstreek te hebben. U heeft een binding met de Zaanstreek als u geen zelfstandige huur- of koopwoning achterlaat en: 
- Minimaal 1 jaar ingeschreven staat in het bevolkingsregister van Zaanstad of;
- Een arbeidscontract heeft bij een bedrijf gevestigd in Zaanstad voor ten minste 18 uur per week en voor minimaal 1 jaar. 

Voldoet u aan deze voorwaarde? Vraag dan de binding met de Zaanstreek aan bij Parteon, Rochdale of ZVH. Zij beoordelen uw situatie en kennen de voorrang toe.

In het verleden was het mogelijk om deze voorrang zelf toekennen in uw Woningnet registratie. Dit is toen niet gecontroleerd. 
Op het moment van toewijzing dient u aan de voorwaarde te voldoen. Indien u niet aan de voorwaarde voldoet, komt u niet in aanmerking voor de woning. 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.