Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

De Eijk, Hoofddorp


Het wooncomplex: rustig en veilig

De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel privacy. Elk appartement heeft een intercom, zodat u weet wie u binnenlaat. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Een gebouw: begane grond en drie etages. Een gebouw: begane grond en vier etages. Tussen de gebouwen ligt een prettige tuin waar u elkaar kunt ontmoeten. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte waar diverse activiteiten georganiseerd kunnen worden. De balkons en/of terrassen hebben uitzicht op de tuin of op de straatkant.

Appartementen van alle gemakken voorzien

Alle appartementen zijn bereikbaar via een centrale entree. De verdiepingen zijn zowel via een trap als een lift bereikbaar. Met een oppervlakte van circa 75 m2 zijn de appartementen ruim en comfortabel. De indeling van de appartementen varieert. Het appartement bestaat uit een woonkamer met aparte keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een inpandige berging. Appartementen op de begane grond hebben een eigen terras en op de etages een balkon. Het grote woonkamerraam van de appartementen gelegen op het zuidwesten en het zuidoosten, is voorzien van elektronische zonwering (screen). De appartementen zijn drempelvrij en rolstoeltoegankelijk. Ze beschikken over een eigen individuele berging op de begane grond. In deze berging is een aansluitpunt voor het opladen van een scootmobiel of een elektrische fiets.

Keukens

Alle appartementen worden opgeleverd met open keuken merk Bruynzeel. De keuken is voorzien van keukenkastjes en een ATAG afzuigkap. De overige apparatuur is optioneel te bestellen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de bewonersconsulent.

Voor meer informatie en/of plattegronden en een reactie plaatsen kunt u klikken op onderstaande linkjes:
  
Meer informatie over project De Eijk via de website Woonzorg Nederland klik hier 
Meer informatie over project De Eijk via een pdf bestand klik hier
Plattegronden project De Eijk klik hier

Klik hier voor de woningadvertentie. Via de advertentie kunt u een reactie plaatsen.   Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.