Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Een fijn nieuw huis in Wormer

31 januari 2016


Moriaanstraat Wormer

Het bouwproject

In opdracht van WormerWonen realiseert bouwbedrijf HSB uit Volendam 12 sociale gezinswoningen aan de Mooriaanstraat. Deze straat bevindt zich in De Molenbuurt in Wormer. De Molenbuurt bestond oorspronkelijk uit huurwoningen die rond 1950 zijn gebouwd. De complete buurt wordt vernieuwd. Na fase 2 volgt nog fase 3. De nieuwe woningen van fase 2 passen qua uitstraling precies bij het dorpse karakter van de buurt.

Eerste paal mét de nieuwe bewoners

Half maart 2016 wordt de eerste paal voor dit project geslagen. Samen met de nieuwe bewoners wil WormerWonen dit heugelijke moment beleven. Daarom staan op 9 en 16 februari 2016 de advertenties al op WoningNet. Wij verwachten dat de woningen rond de jaarwisseling van 2016 klaar zijn.

De 12 sociale gezinswoningen

Alle woningen hebben een tuingerichte woonkamer van 30 m2 en 3 slaapkamers. De zolder, voorzien van een dakraam, bereik je met een vaste trap. Hier bevindt zich de 3e slaapkamer. De woningen worden gebouwd met een open keuken, toilet met fonteintje en een doucheruimte met toilet en wastafel.  Er is een voortuin en een achtertuin (op het oosten) met berging. De begane grond heeft vloerverwarming. Op de daken aan de achterzijde van de woning liggen 4 zonnepanelen per woning. De 2 hoekwoningen hebben er ieder 5.

Extra’s in badkamer, toilet en keuken

De huurprijsDe netto huurprijs per maand zal rond de € 625,00 liggen. Er komt nog een klein bedrag aan servicekosten bij. De woningen worden passend toegewezen. In dit geval betekent dit dat een aantal woningen wordt toegewezen aan huishoudens met minimaal 3 personen en een aantal aan huishoudens met minimaal 2 personen, waarvan minimaal 1 kind onder de 18 jaar is. Verder geldt een belastbaar jaarinkomen tot € 35.739,00.

WoningNet en website WormerWonen

Zoals gezegd adverteren wij op 9 en 16 februari 2016 de woningen op WoningNet. Op onze website www.wormerwonen.nl geven wij u dan ook informatie en kunt u de plattegronden zien.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.