Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

1e Oosterparkstraat, Amsterdam-Oost

17 december 2018


Stadgenoot verhuurt binnenkort nieuwbouwwoningen de 1e Oosterparkstraat 80-82.

De sociale woningen bevinden zich allemaal op de 1e verdieping van het gebouw. Daarnaast zitten er in het gebouw ook nog 26 vrije sector woningen  en winkels op de begane grond.

Buurt
De Eerste Oosterparkstraat is centraal gelegen in Amsterdam in stadsdeel Oost. Een levendige winkelstraat die begint bij de Amstel en eindigt bij het Oosterpark. Er is ruime keuze aan koffiebarretjes, leuke restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand.

De Eerste Oosterparkstraat is met de auto heel goed bereikbaar via de Wibautstraat vanaf de ringweg A10. De metrohalte Wibautstraat ligt op 2 minuten loopafstand. Binnen enkele minuten sta je op station Amstel of Centraal Station.

Opknapbeurt
De gemeente gaat in 2019 de Eerste Oosterparkstraat een opknapbeurt geven. De materialen worden vervangen en de indeling van de straat wordt anders. Er komt meer ruimte voor voetgangers en fietsers en minder voor autoverkeer en parkeren. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

De woning
Het betreffen 5 woningen met 5 kamers. Voor deze woningen wordt voorrang verleend aan grote gezinnen (ouder(s) met minimaal 3 kinderen die jonger zijn dan 18 jaar). Een deel van de woningen worden verhuurd aan bijzondere doelgroepen waaronder stadsvernieuwers. 

De woningen hebben allemaal een terras op het zuiden, beschikken daarnaast allemaal over een berging op de begane grond en er is een lift aanwezig. Alle woningen hebben een open keuken. 

Inschrijven
Indien je in aanmerking wilt komen voor een woning kun je je inschrijven op onderstaande advertentienummers. De woningen zullen naar verwachting in februari 2019 worden opgeleverd.

 

Aantal

type

m2

nettohuur

serv.kosten

brutohuur

rekenhuur

advertentienummer

5

5-kamerwoning

84

692,92

35,59

728,51

720,42

031901011

Bezichtiging en benodigde gegevens
Mocht je in aanmerking komen voor een woning, dan nodigen wij je uit voor een bezichtiging. Deze zal naar schatting plaatsvinden in de vierde week van januari 2019.

Indien je een woning aangeboden krijgt verzoeken wij je op korte termijn een aantal documenten aan te leveren.

Zorg dat je deze documenten op tijd opvraagt/opzoekt zodat je die gegevens klaar hebt liggen.

  • Inkomensverklaring 2017 (via mijn belastingen met je Digi-D)
  • Loonstroken van de afgelopen drie maanden, ook van pensioen (bv SVB)
  • Verhuurdersverklaring indien je nu al een woning huurt en je huurcontract  
  • Als je eigen ondernemer bent, winst/verlies rekening afgelopen twee jaar, prognose opgesteld door een boekhouder van het lopende jaar/komende jaar.

Reageer voor 14 december om 12.00 uur op deze advertentie.

Voor vragen kun je terecht bij Stadgenoot 020-5118000

 

 

 

 

 Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.