Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouwproject Landsmeer


In Landsmeer is  Eigen Haard begonnen met de bouw van 19 4-kamer sociale huur eengezinswoningen. Volgens planning worden de woningen in januari/februari 2016 opgeleverd.  Het project is gelegen aan de Fazantenstraat in Landsmeer. De woningen zijn alleen beschikbaar voor gezinnen met kinderen. Huishoudens zonder kinderen kunnen zich niet inschrijven voor deze woningen.

Het huishoudinkomen dient te voldoen aan de Europese wetgeving en en wordt getoetst op passendheid. Hier wordt streng op gecontroleerd. Vraag op tijd een inkomensverklaring van de belastingdienst aan van u en uw eventuele partner. Wij adviseren u dit formulier nu alvast op te vragen bij de Belastingdienst. 

Er zijn 19 sociale eengezinswoningen. Het betreft een 4 kamer woning met een zolder, zonneboiler en tuin  op het westen. Voor informatie over de indeling, plattegronden en toewijzing, verwijs ik u naar onze website: www.eigenhaard.nl
De woningen zijn alleen beschikbaar voor gezinnen met kinderen. Huishoudens zonder kinderen kunnen zich niet inschrijven voor deze woningen.

De woningen worden in de tweede helft van december 2015 geadverteerd. De uiterste reactietermijn vindt u in de advertentie terug. Vervolgens zal de bezichtiging in januari 2016 plaatsvinden.  

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.