Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouw Lincolnpark Hoofddorp

18 juni 2019


Tussen Hoofdvaart, Spoorlaan, bedrijventerrein De President en de Oude Bennebroekerweg ontstaat een bijzondere wijk: Lincolnpark.
Eind 2018 is Woningbouwcorporatie Eigen Haard begonnen met de bouw van 225 compacte sociale huurwoningen. Er komt een  ruime diversiteit aan woningen, van jongerenwoningen, bovenwoningen, RugAanRug-woningen tot eengezinswoningen en appartementen.
Alle openbare voorzieningen als winkelcentra, treinstation, scholen, gemeentehuis, bioscoop en openbaar vervoer is binnen een straal van 10 minuten fietsen bereikbaar.  Ook zit u zo op de snelweg waardoor de grote steden in de Randstad goed bereikbaar zijn.

Duurzaam

De wijk krijgt een groen en waterrijk karakter en wordt duurzaam gebouwd. Dat betekent dat de woningen geen gasaansluiting krijgen. Op de daken komen zonnepanelen, alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en een eigen ventilatiesysteem. Door al deze voorzieningen zijn de woningen bijna energie neutraal.
 Duurzaamheid en vernieuwing staan voorop!

Toewijzing

Een deel van de woningen zijn gereserveerd voor directe toewijzing aangewezen door de gemeente Haarlemmermeer en zullen daarom ook niet worden geadverteerd. Per advertentie zullen wij u op de hoogte houden van het aantal woningen dat via Woningnet verhuurd zal gaan worden.

Eerste fase

Gezien de grootte van deze wijk, wordt deze in fases geadverteerd en opgeleverd. De eerste fase start nu! De advertenties van de betreffende woningen kunt u via de link bekijken. Specifieke informatie over de woningen vindt u in deze advertenties; Reageren op deze advertenties is niet meer mogelijk.

031925030
031925032
031925033
031925035
031925036

De woningen in deze eerste fase zullen  vanaf de 2e helft van augustus worden opgeleverd.

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.