Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouw Russische Buurt in Zaandam

11 januari 2018


Wonen in het bruisende stadshart van Zaandam
Aantal woningen: 23 sociale huurwoningen
Oplevering: Maart 2018
Woningcorporatie: Parteon

Eigentijds wonen in het centrum van Zaandam? Dan is wonen in de Russische Buurt iets voor u! Niet alleen de woning zal u bevallen, maar zeker ook de ligging. Nieuwbouw en oudbouw gaan hier samen, waardoor het geheel een plezierige uitstraling heeft. 

Daarnaast kunt u lopend de stad in met alle voorzieningen zoals winkels, de markt, restaurants en terrassen. Het NS station van Zaandam is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand waar vandaan in ca 15 minuten Amsterdam CS te bereiken is. Voor het parkeren kunt u bij gemeente Zaanstad een parkeervergunning aanvragen. 

De huurwoningen 
Aan de Tolstoistraat, Heemskerckstraat en Barentszstraat in Zaandam is Parteon bezig met de bouw van 23 eengezinswoningen met tuin. De woningen hebben een woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. De tuin is voorzien van een berging en een achterom. Een aantal van deze woningen wordt verhuurd aan terugkeerders. Er zullen 21 sociale huurwoningen aangeboden worden via WoningNet. 

Keuze maken vanaf de plattegrond
Bij de toewijzing van de nieuwbouwwoningen zult u, wanneer u voor een van de woningen in aanmerking komt, vanaf de plattegronden uw keuze moeten maken.
Oppervlakte
De eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 71 m². Er zijn verschillende woningtypes. 

Huurprijzen
De prijzen bedragen € 710,68 netto per maand (exclusief servicekosten). Afhankelijk van het inkomen kunnen huurders in aanmerking komen voor huurtoeslag. 

Interesse?
Vanaf 16 januari kunt u via Woningnet op deze woningen reageren. De advertentienummers waaronder u de woningen kunt terugvinden zijn 031803018 en 031803019. Er zijn twee advertenties: één voor de reguliere woningzoekenden en één met voorrang voor de Zaanse Doorstromer. 

Foto 1

Foto 2 

 

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.