Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouw Straat Davis in Zaandam

24 juni 2016


Nieuwbouw Straat Davis in Zaandam
Wonen nabij het bruisende stadshart van Zaandam.  

Aantal woningen: 18 sociale huurwoningen
Oplevering: November 2016
Woningcorporatie: Parteon

Eigentijds wonen in een mooie omgeving? Dan is wonen in de Straat Davis iets voor u! De nieuwbouw ligt in de Walvisvaardersbuurt nabij de Wibautstraat in Zaandam en is herkenbaar aan de Zaanse uitstraling. De Straat Davis ligt in een kindervriendelijke buurt en nabij het centrum van Zaandam. Verder zijn er diverse uitvalswegen en is er een goede OV-verbinding in de buurt.

De huurwoningen 
Aan de Straat Davis in Zaandam is Parteon gestart met de bouw van 57 eengezinswoningen met tuin. Een deel van deze woningen wordt verhuurd in de sociale sector en een deel in de vrije sector. Er zullen 18 sociale huurwoningen aangeboden worden via WoningNet. 

Oppervlakte
De eengezinswoningen zijn ruim opgezet en hebben een oppervlakte van 73 m². Er zijn verschillende woningtypes. 

Huurprijzen
De prijzen bedragen € 710,68 bruto per maand (exclusief servicekosten). Afhankelijk van het inkomen kunnen huurders in aanmerking komen voor huurtoeslag. 

Plattegronden 
U kunt de plattegronden van de woningtypes bekijken op www.parteon.nl. Indien u wordt geselecteerd voor een woning, wordt u t.z.t. uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst, waarbij u een voorkeur kunt opgeven voor een woningtype.

Hoe te reageren?
U kunt op dit advertentienummer 031625102 reageren.

LET OP: U kunt alleen op een advertentienummer reageren (dus nog niet op een bepaald woningtype). De eengezinswoningen worden op inschrijfduur toegewezen volgens het systeem van WoningNet. Een intakegesprek vormt onderdeel van de toewijzing.

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.