Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouwproject Set

08 februari 2018


In samenwerking met Socius Wonen realiseert de Alliantie aan de Erich Salomonstraat in IJburg 141 woningen. Naar verwachting zullen deze per mei 2018 opgeleverd worden. Samen met de buurt zullen de bewoners gaan bouwen aan een levendig project waar zowel de bewoners van Set als hun buurtgenoten baat bij hebben.

 

Op de Set gaan Nederlandse studenten & starters samen wonen met statushouders. Het doel van dit project is om alle bewoners een goede thuisbasis te geven. Set is een community die gebouwd wordt en inhoud krijgt door iedereen die er woont! Elke bewoner van Set levert op zijn of haar eigen manier een actieve bijdrage aan de community. Je let op jezelf en elkaar en je houdt er van om je schouders onder nieuwe initiatieven te zetten en toffe dingen te creëren.

Voor deze woningen  wordt een tijdelijk contract afgesloten met een looptijd van maximaal 5 jaar. Na het ondertekenen van het tijdelijke vijfjarencontract krijg je kosteloos een nieuwe inschrijving bij WoningNet met behoud van inschrijfduur.

U kunt in de week vanaf 12 februari reageren op de woningen van Set.  Lees op de website van Set over de aanmeld- en selectieprocedure en andere belangrijke info: http://set-amsterdam.nl/.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.