Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Pas op voor oplichting


Krijgt u het aanbod om tegen betaling sneller een woning via WoningNet te krijgen? Wij adviseren u nooit in zee te gaan met personen die beweren dit voor u te kunnen regelen. U wordt het slachtoffer van oplichting als u hierop ingaat.

Woningcorporaties bieden hun huurwoningen aan via de website van WoningNet. Woningzoekenden kunnen op het woningaanbod reageren. Het WoningNetsysteem bepaalt de volgorde van de kandidaten: woningzoekenden die het langst wachten of het meest urgent zijn komen het eerst aan de beurt. Dit is een geautomatiseerd systeem. Voordat een woning definitief wordt toegewezen, controleert de woningcorporatie de gegevens van de kandidaat. Dit systeem van woonruimteverdeling is uiterst betrouwbaar.

Wanneer u een aanbod krijgt om tegen betaling sneller een woning te krijgen, kunt u er vanuit gaan dat u wordt opgelicht. U kunt dit melden door te schrijven naar: WoningNet, Postbus 158, 1380 AD Weesp. U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier.


Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.