Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Resultaten onderzoek website

27 oktober 2016


Eerder dit jaar vroegen wij u om een enquête over onze website in te vullen. Dit deed u massaal en daarmee biedt u ons de kans om de website gericht verder te verbeteren. Uit de antwoorden bleek dat u de website een ruime voldoende geeft, maar dat er zeker nog ruimte voor verbetering is. Daar gaan wij mee aan de slag.  

Hier bent u blij mee
Het hoogst gemiddelde cijfer gaf u het taalgebruik op de website (8,0). Ook de bereikbaarheid, gebruiksgemak en het reageren op woningen scoren goed met cijfers ruim boven de 7. 

Dit kan (en moet) beter
De woningadvertenties scoren matig. Vooral de foto's laten te wensen over (5,5), terwijl u die juist erg belangrijk vindt (8,4). De plattegronden bij de woning kunnen in uw ogen ook beter (6,5), die vindt u namelijk ook erg belangrijk (8,3). 

Verder blijkt het zoeken naar een woning niet voor iedereen makkelijk. Het zoeken op basis van woonwensen krijgt van u een krappe voldoende (6,2). 

De volledige resultaten van de enquête vindt u hier.

Dit doen we met de uitkomsten
De resultaten zijn besproken met de corporaties. Zij gaan hun best doen de kwaliteit van hun woningadvertenties te verbeteren. De corporaties zijn zich ervan bewust dat duidelijke informatie nodig is om u te helpen een goede keuze te maken voor een woning. Voor andere verbeterpunten is nader onderzoek nodig. Wanneer we met een klantpanel gaan werken, komen we daarop terug. 

Klantpanel
Veel woningzoekenden gaven aan belangstelling te hebben om deel te nemen aan een klantpanel. Aan hen zouden we ook in de toekomst kunnen vragen naar ervaringen, of mogelijke productverbeteringen en nieuwe functionaliteiten kunnen voorleggen. Momenteel beraden de corporaties zich er op of zij wel of niet met zo'n klantpanel willen gaan werken. Naar verwachting is hier in december duidelijkheid over. Als het klantpanel er komt, dan benaderen wij de belangstellenden met onze volgende enquête. 

Cadeaubonnen
Onder de deelnemers aan het onderzoek zijn drie cadeaubonnen van bol.com verloot. Dit zijn de winnaars:

* H. Pedraza Mardini te Amsterdam
* S. Boz te Zaandam
* A. Kroes te Amsterdam

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.