Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Scheepvaartkwartier Blok C Amsterdam Osdorp

07 januari 2019


De woningen variëren van vijf tot zeven kamers met oppervlaktes tussen de 86 m2 en 106 m2. De woningen zullen naar verwachting vanaf eind januari tot en met maart opgeleverd. 

Voor deze woningen krijgen de gezinnen met de meeste kinderen voorrang.

Alle woningen in dit nieuwbouwproject beschikken over Stadsverwarming en zijn voorzien van CO-2 gestuurde Mechanische Ventilatie en zonnepanelen.

Nieuwbouw eengezinswoningen Scheepvaartkwartier Blok C

Woningen
Begin 2019 leveren Stadgenoot en Eigen Haard vijftien grote woningen op aan het Hoekenespad in Osdorp centrum. De woningen variëren van vijf tot zeven kamers met oppervlaktes tussen de 86 m2 en 106 m2. De woningen zullen naar verwachting vanaf eind januari tot en met maart opgeleverd.

Specificaties woningen:

 • CO-2 gestuurde Mechanische Ventilatie.
 • Stadsverwarming aanwezig in het complex.
 • De warmte in de woningen verspreid met radiatoren. Geen vloerverwarming mogelijk.
 • Woningen zijn voorzien van zonnepanelen. U betaalt hiervoor een kleine bijdrage in de servicekosten.
 • Energielabel minimaal A
 • Elke woning heeft één eigen parkeerplaats op eigen terrein. De kosten van de parkeerplaats zijn verwerkt in de huurprijs.

Voorrang grote gezinnen
We hebben deze woningen gebouwd voor de grootste gezinnen van de stad. Daarom willen we deze gezinnen voorrang geven op de toewijzing. Voor de vijfkamer woning hanteren wij een toewijzing voor gezinnen met minimaal 3 kinderen. Voor de zevenkamerwoning minimaal 4 kinderen. Gezinnen met de meeste kinderen krijgen voorrang. Binnen dezelfde huishoudgroottes selecteren we op de reguliere criteria. Voor de bepaling van de gezinsgrootte wordt gekeken naar het aantal kinderen met leeftijd tot 23 jaar. Ook is het mogelijk dat er een gezinscontract wordt afgesloten.

Buurt
Het Scheepvaartkwartier ligt in Osdorp centrum. Op 1 minuut lopen vindt u twee tram- en buslijnen die u direct verbinden met de binnenstad. Met de auto bent u snel op de Ring A-10. De Sloterplas, theater De Meervaart en het Winkelcentrum Osdorpplein zijn enige van de voorzieningen die u op loopafstand vindt.

Huurprijs
Voor de woningen zal een twee-huren beleid worden gehanteerd. Afhankelijk van de hoogte van het inkomen zal een netto huurprijs van € 651,03 of € 720,42 worden aangehouden.

Inschrijven
Indien u in aanmerking wilt komen voor een grote gezinswoning kunt u zich inschrijven op het volgende advertentienummer: 031852017

Vervolg
Nadat de advertentie is gesloten wordt de volgorde van de kandidaten bepaald. Als u tot de kandidaten behoort ontvangt u een uitnodiging voor bezichtiging. Het is mogelijk dat wij van te voren uw gegevens al opvragen. De bezichtiging verwachten we eind januari te houden.

Zorg dat u deze documenten op tijd opvraagt/opzoekt zodat u die gegevens klaar hebt liggen.

 • Inkomensverklaring 2017 (via mijn belastingen met je DigiD)
 • Loonstroken van de afgelopen drie maanden, ook van uitkering/pensioen (bv SVB)
 • Verhuurdersverklaring indien u nu een woning huurt.
 • Uittreksel bevolkingsregister (Indien u buiten Amsterdam woont)
 • Als u eigen ondernemer bent, winst/verlies rekening afgelopen twee jaar, prognose opgesteld door een boekhouder van het lopende jaar/komende jaar en inkomensverklaring van 2016 en 2017.

Reageer voor 14 januari 12.00 uur op deze advertentie.

Voor vragen kunt u terecht bij Stadgenoot 020-5118000 en Eigen Haard 020-6801801

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.