Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging Evergreen

09 oktober 2017


In de E buurt in Amsterdam Zuidoost, langs de Egoli en de Ekangala, worden momenteel 18 eengezinswoningen gebouwd door Rochdale. De woningen zijn onderdeel van het in 2008 opgeleverde plan Evergreen. Dit laatste stuk kon nog niet gebouwd worden in 2008, omdat de flat Egeldonk eerst gesloopt moest worden. Nadat de flat in 2009 was gesloopt, begon de crisis en is de uitvoering stopgezet.
 
Sociale huurwoningen voor gezinnen
Eindelijk wordt het wijkje afgemaakt zoals het bedacht is. De laatste 18 eengezinswoningen worden nu gebouwd. Samen met de reeds eerder gebouwde woningen vormen zij een bijna gesloten bouwblok. Naar verwachting worden de woningen in februari 2018 opgeleverd. Kijkt u hier voor een plattegrond.
 
Er zijn 2 typen eengezinswoningen: 
Type 1: 4 kamerwoning van ca. 130 m2 met een tuin.
Type 2: 4 kamerwoning van ca. 123 m2 met een tuin.
 
Alle 18 eengezinswoningen worden aangeboden voor een netto huur van €710,68, geschikt voor gezinnen met een inkomen tussen de €30.151 en €40.349.

Voorwaarden wonen in Evergreen
  • U staat ingeschreven bij Woningnet,
  • U laat een woning leeg achter,
  • Voor alle 18 woningen is uw gezamenlijk jaarinkomen als een meerpersoonshuishouden tussen de €30.151 en €40.349 (volgens de inkomensverklaring 2016).  
  • Uw huishouden bestaat uit minimaal 1 volwassene en 3 thuiswonende kinderen onder de 18.
    Bij co-ouderschap dient u bewijs aan te leveren.
  • De woning die u achterlaat moet kleiner zijn dan 60m2.
  • Rochdale huurders krijgen voorrang! Huurt u nu niet van Rochdale? U kunt dan wel  reageren op de advertentie.
Wijkaanpak Zuidoost
Evergreen is onderdeel van de wijkaanpak van stadsdeel Zuidoost. Ook de openbare ruimte verbetert de komende tijd. In het afgelopen voorjaar zijn de bewoners bijgepraat tijdens een informatieavond van de gemeente. Daar werden de ontwikkelingen positief ontvangen.
 
Hoe te reageren
Vanaf 23 oktober 2017 kunt u reageren op Woningnet. De selectiedatum is op 30 oktober. 
LET OP! U kunt alleen op het advertentienummer reageren en niet op een specifieke woning. Indien u in aanmerking komt kunt u na de bezichtiging een voorkeur voor een woning doorgeven.
 
Belangrijk
Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten tijdig in orde heeft. Vraag daarom alvast uw inkomensverklaring 2016 en die van uw partner aan bij de Belastingdienst via 0800 – 0543 of via Mijn Belastingdienst op internet. De inkomensverklaring is ten allen tijde verplicht! Toewijzing gebeurt op basis van uw woningnetinschrijving. Zorg ervoor dat u uw inschrijving actueel is voordat u reageert op de advertentie. 
 
De documenten dienen vóór de bezichtiging ingeleverd te worden. Indien u geselecteerd bent voor een woning zult u hier te zijner tijd een e-mail over ontvangen.
 
Informatie
Meer informatie vindt u op de website van Rochdale.   

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.