Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouw Kakesblok in Zaandam

08 maart 2018


Wonen in het hart van Zaandam, in de gezellige Rosmolenwijk

Aantal woningen:        14 sociale huurwoningen
Oplevering:                 April 2018
Woningcorporatie:      Parteon

Eigentijds wonen op korte afstand van het centrum van Zaandam? Dan is wonen in het Kakesblok iets voor u! Niet alleen de woning zal u bevallen, maar zeker ook de ligging. Nieuwbouw en oudbouw gaan hier samen, waardoor het geheel een plezierige uitstraling heeft.

Deze prachtige eengezinswoningen zijn gelegen in de gezellige Rosmolenbuurt, vlakbij het mooie ‘Burgemeester in ’t Veldpark’. De ligging is perfect: heerlijk rustig maar super centraal, vlakbij het ‘ZMC’, het park, diverse scholen, winkels en dichtbij het centrum van Zaandam. Het NS station van Zaandam is gelegen op ca. 10 minuten fietsafstand waar vandaan in ca 15 minuten Amsterdam CS te bereiken is.

De huurwoningen
Aan de Kopermolenstraat en Herderstraat in Zaandam is Parteon bezig met de bouw van 27 eengezinswoningen met tuin. De woningen hebben een woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. De tuin is voorzien van een berging en een achterom. Een aantal van deze woningen wordt verhuurd aan terugkeerders. Er zullen 14 sociale huurwoningen aangeboden worden via WoningNet.

Keuze maken vanaf de plattegrond.
Bij de toewijzing van de nieuwbouwwoningen zult u, wanneer u voor een van de woningen in aanmerking komt, vanaf de plattegrond uw keuze moeten maken.

Oppervlakte
De eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 71 m². Er zijn verschillende woningtypes.

Huurprijzen
De prijzen bedragen € 710,68 netto per maand (exclusief servicekosten). Afhankelijk van het inkomen kunnen huurders in aanmerking komen voor huurtoeslag. 

Interesse?
U kunt op deze woningen reageren via Woningnet. Deze woningen kunt u vinden onder advertentienummer 031811014.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.