Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging Nieuwbouwproject Overhoeks

22 mei 2019


Nieuwe, comfortabele studio’s in Overhoeks 

Ymere bouwt 133 nieuwe sociale huurwoningen in Overhoeks: een nieuw woongebied aan de noordoever van het IJ. Hier vormen het Centraal Station, de A'DAM Toren, Eye Filmmuseum en het havengebied de skyline. De stad ligt letterlijk aan je voeten.

Begin juni op WoningNet
Woningzoekenden kunnen vanaf begin juni reageren via WoningNet. Voorwaarde is wel dat je in aanmerking komt voor een sociale huurwoning en staat ingeschreven bij WoningNet. De oplevering staat gepland voor vierde kwartaal 2019. 

De woningen
De 133 studio’s zijn verdeeld over 2 gebouwen en hebben een gemeenschappelijke binnentuin. De afmetingen van de studio’s variëren van circa 34 tot 41m2. 
Het zijn compacte woningen voor 1 of 2-persoons huishoudens en door het ontwerp woon je hier toch heel ruimtelijk. De studio's hebben over de gehele breedte een glazen gevel, met een schuifpui die toegang geeft tot het balkon. De grote ramen zorgen voor veel licht in de woning. Iedere woning heeft een berging in de woning zelf, en een  aparte berging in de kelder. 

Meer informatie en aanmelden nieuwsbrief
Meer informatie en plattegronden vind je op ymere.nl/overhoeks. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief. 

Foto 1

Foto 2

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.