Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging nieuwbouw ‘Bannezicht’

16 augustus 2019


De woonblokken variëren in hoogte. Rochdale gaat in een van de hoge woonblokken 76 woningen verhuren (sociale verhuur). In september 2019 biedt Rochdale een groot deel van de woningen via WoningNet aan, de oplevering is naar verwachting in november 2019.

Het zijn ruime woningen met 2 of meer kamers:

  • 40 tweekamerwoningen (55 tot 57 m2) met een kale huurprijs tot € 607,46 voor een één- of tweepersoonshuishouden
  • 13 driekamerwoningen (circa 65 m2) met een kale huurprijs tot € 651,03 voor maximaal 3 personen
  • 13 driekamerwoningen (circa 65 m2) met een kale huurprijs tot € 720,42 voor maximaal 3 personen
  • 10 vierkamerwoningen (circa 77 m2) met een kale huurprijs tot € 720,42 voor maximaal 5 personen

Elke woning heeft een eigen buitenruimte en zijn bereikbaar met een lift. Alle woningen krijgen een open keuken en een elektra-aansluiting voor het koken. De woningen worden voorzien van stadsverwarming. Dit project maakt deel uit van een groter project. De overige woningen in dit project zijn koopwoningen. Deze zijn allemaal al verkocht.

Over Banne Buiksloot (De Banne)
De laatste jaren is er enorm geïnvesteerd in Banne Buiksloot (kortweg: De Banne). Zo zijn er een nieuw winkelcentrum gebouwd en een Huis van de Wijk. Het Huis van de Wijk de Banne heeft een theaterzaal en openbare bibliotheek.

In De Banne staat ook een nieuwe basisschool: Dalton IKC Zeven Zeeën. Er zijn veel nieuwe woningen gebouwd. De wijk ligt aan de rand van Amsterdam. Het rustige en groene polderlandschap van Waterland grenst aan de ringweg A10, op slechts 1 kilometer afstand. De Banne ligt ook dicht bij de Noord/Zuidlijn. De binnenstad van Amsterdam is hierdoor uitstekend bereikbaar.

Interesse?
De huurappartementen worden via WoningNet aangeboden. Wilt u reageren op een sociale huurwoning aan het Banneplein? Dat kan alleen als u bij WoningNet staat ingeschreven en voldoet aan de voorwaarden van passend toewijzen.

Er is  nog geen exacte datum bekend wanneer de woningen worden geadverteerd. Houd u Woningnet dus goed in de gaten.

Kijk voor meer informatie op www.rochdale.nl/banneplein

Foto 2 Bannerplein

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.