Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging nieuwbouw Boterdijk - de Kwakel

13 mei 2016


Binnenkort te huur: 17 sociale huurwoningen gelegen aan de Boterdijk in de Kwakel.
Het gaat om 17 ruime eengezinswoningen met vier kamers en totaal woonoppervlak van ruim 100m!  
Wonen aan de Boterdijk betekent dat u zeer landelijk zult wonen met een prachtig weids uitzicht. 
In De Kwakel woont u rustig, maar met de voorzieningen van de Randstad binnen handbereik! Via de vernieuwde provinciale weg N201 is er een directe verbinding met de omgeving en tevens een ontsluiting naar de A4 en de A2. Schiphol, Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam liggen op korte afstand en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Voor diverse bestemmingen kan worden overgestapt bij het busstation in Uithoorn.

De 17 sociale huurwoningen zullen binnenkort op Woningnet worden aangeboden met een rekenhuur van € 710,68. Het zijn ruime vier-kamerwoningen met een open keuken, op de eerste etage drie slaapkamers en een tweede toilet en een zolderruimte bereikbaar via een vaste trap op de derde etage.

De woningen worden uitsluitend aangeboden aan woningzoekenden die nu minimaal een jaar woonachtig zijn in de gemeente Uithoorn.

 

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.