Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Wilt u dat loting blijft?

05 oktober 2017


De gemeente Amsterdam heeft vergaande plannen om het verloten van huurwoningen via WoningNet af te schaffen. De corporaties willen graag dat loting mogelijk blijft. Tot nu toe blijkt dat veel woningzoekenden erg tevreden zijn met deze mogelijkheid. Omdat de inschrijfduur er niet toe doet, hebben vooral jongeren en mensen die met spoed een woning zoeken meer kans. De corporaties vinden dit belangrijk. Zo kunnen zij meer verschillende groepen die het nodig hebben aan een woning helpen. 

Heeft u ook een mening over loten, laat dan van u horen. Doe dit bij de gemeente Amsterdam, voor 20 oktober 2017. Via onderstaande link ziet u op de website van de gemeente Amsterdam hoe u kunt inspreken. Lees onder "Zienswijze" hoe u uw mening kunt geven op deze beleidsregel 1.

https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/volg-beleid/inspraak/inspraak-hvv/#h0e09234f-38d0-4520-95da-ceb0a93c491a

 

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.