Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Wonen in Stek Noord

11 maart 2019


foto Stek Noord

Stek Noord – Havikslaan 20-22

Stek Noord bestaat uit twee gerenoveerde gebouwen in een monumentaal pand met in totaal 34 studio’s voor jongeren  van 18 tot en met 27 jaar. De helft van de studio’s zijn bedoeld voor Nederlandse jongeren, de andere helft voor statushouders en kwetsbare jongeren. Ieder gebouw bestaat uit 2 verdiepingen zonder lift. Stek Noord ligt aan de Havikslaan in Amsterdam-Noord, op 5 minuten fietsen van de pont en een paar honderd meter verwijderd van de halte van de Noord/Zuidlijn (Noorderpark). 
Let op Stek Noord is een bijzonder project, toewijzing gaat op basis van je motivatie om hier te wonen.

Woning
De woonstudio’s voldoen na de renovatie aan de eisen van nu. Er ligt een isolatievloer in en de ramen zijn voorzien van voorzetramen. De meeste studio’s hebben een hoog plafond en grote ramen. Sommige studio’s hebben een entresol. De studio’s zijn tussen de 25 m2 en 45 m2 groot.  
Iedere studio heeft een eigen keuken en badkamer.   De keuken is voorzien van een keramische kookplaat.
 
In de servicekosten betaal je onder andere  schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, tuinonderhoud, de wijkbeheerder en de levering warmte. De servicekosten zijn een voorschot, aan het eind van het jaar worden de servicekosten verrekend. Huurtoeslag is mogelijk.  Je moet dus zelf  internet, water en elektra  aanvragen.

Community en minimaal 1 uur vrijwilligerswerk
In Stek Noord gaan jongeren met verschillende achtergronden samen een community opbouwen, waar de buren goed met elkaar omgaan en activiteiten met en voor elkaar organiseren. Dit houdt in dat je je minimaal 1 uur per week actief inzet voor Stek Noord. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde jongeren die graag een steentje bijdragen aan de community door een goede buur te zijn. Wil je meer weten over de community of Stek Noord? Je kunt alles vinden www.stadgenoot.nl/steknoord.
Wat wordt er van je verwacht?
• Je bent bereid je minimaal 1 uur in te zetten voor de community
• Je bent behulpzaam en sociaal betrokken
• Als je bent geselecteerd ben je aanwezig bij de selectiedag
 
Voorwaarden
De studio’s in Stek Noord zijn voor maximaal 1 persoon. De kandidaten krijgen een vijfjarencontract aangeboden. Dit is een tijdelijk contract voor jongeren waarmee je inschrijfduur bij Woningnet doorloopt. Na vijf jaar moet je zelf een andere woning hebben gevonden.

Aanmeldprocedure
Let op: Selectie wordt gedaan op basis van motivatie. Nadat de advertentie op WoningNet is gesloten zal een deel van de kandidaten een uitnodiging ontvangen om online een motivatievragenlijst in te vullen en documenten in te leveren. Na uiterlijk 2 weken hoor je meer. Is alles in orde? Dan ontvang je een uitnodiging voor een selectiedag. We vragen je om een  intentieverklaring te ondertekenen, hier in staat dat je je minimaal 1 uur per week gaat inzetten voor de community.
Zijn we allebei na het gesprek nog steeds enthousiast? Dan heten we je van harte welkom als nieuwe bewoner van Stek Noord! Binnen een aantal dagen ontvang je van ons een uitnodiging voor het tekenen van het vijfjarencontract en de sleuteloverdracht.

Rookvrij complex
Stek Noord is een volledig rookvrij gebouw.

Welke documenten
Indien je bij de selectie zit  verzoeken wij je op korte termijn een aantal documenten aan te leveren
Zorg dat je deze documenten op tijd opvraagt/opzoekt zodat je die gegevens klaar hebt liggen.
- Inkomensverklaring 2017 (via mijn belastingen met je Digi-D)
- Loonstroken van de afgelopen drie maanden
- Verhuurdersverklaring indien je nu al een woning huurt en je huurcontract.
- Als je eigen ondernemer bent, winst/verlies rekening afgelopen twee jaar, prognose opgesteld door een boekhouder van het lopende jaar/komende jaar en inkomensverklaring van 2016 en 2017.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven vanaf 11 maart. Advertentienummer 031910139.
De inschrijving stopt op 18 maart 2019 12.00 uur.

Informatie
Meer informatie vind je op de website: www.stadgenoot.nl/steknoord

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.