Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Woningzoekende laat van je horen

23 september 2019


Zoek jij een huis? Dan ben je niet de enige. Het gaat niet goed met de woningmarkt in Nederland. Er is een groot tekort aan huizen, appartementen en kamers. Wachtlijsten voor sociale huur zijn lang, kopen is voor veel mensen onbetaalbaar en huren in de vrije sector schieten omhoog. Het aantal daklozen is verdubbeld en steden zijn ontoegankelijk voor mensen die keihard nodig zijn, zoals leraren, zorgpersoneel of politieagenten.

De Woonbond is samen met een groot aantal woningcorporaties een actie gestart om de wooncrisis een gezicht te geven. Want cijfers over de woningmarkt zijn er genoeg, maar in cijfers kun je niet wonen. Dus lukt het jou ook niet om een passend en betaalbaar huis te vinden? Laat je dan horen op social media via #ikwileenhuis.

Zo geven we de wooncrisis een gezicht.

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.