Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Wibo-woning

Aangeboden door Woonzorg Nederland

Fizeaustraat 5 E

€ 707,17 ?

Amsterdam - Oost - 2 kamers

Wibo-woning
€ 707,17

Wachttijdindicatie

Vanaf 13 maanden

Reageren tot

23 september 2013 13:00

 

U kunt niet meer reageren op deze woning.

×

Woningomschrijving


Prettig wonen met alle zorg voorhanden Gezellige, vertrouwde buurt Misschien bent u opgegroeid in Watergraafsmeer, of heeft u er lang gewoond. In elk geval zult u weten dat het een gezellige, vertrouwde buurt is waar het prettig wonen is. Dat is zeker het geval in een woning van de Open Hof. Daar heeft u ook nog eens de prettige zekerheid dat alle zorg die u ooit nodig mocht hebben voorhanden is. Gelijkgestemden in een prettige omgeving In de rustige Open Hof heeft u de geborgenheid en privacy van uw eigen woning. De kamers zijn ruim en licht en u heeft een eigen balkon. Daarnaast heeft u de gezelligheid van gelijkgestemde mensen in uw eigen bekende buurtje. Zo bent u van harte welkom in het Hoeckhuijs, waar allerlei (welzijns)activiteiten worden georganiseerd. Het is dus aangenaam en rustig wonen in een aanleunwoning bij de Open Hof. Tegelijkertijd is het een prima uitvalsbasis voor uw activiteiten buitenshuis. Een supermarkt en andere winkels vindt u vlakbij. En de afstand naar de haltes van het openbaar vervoer en het Amstelstation is nog geen 500 meter. En wilt u met de auto weg? De toegang naar de snelweg ligt ook vlakbij: op zo’n 1,5 kilometer. Uiteraard beschikt de Open Hof over een inpandige fietsenstalling en een parkeerplaats. Alle vormen van zorg Overigens is het grootste voordeel van een aanleunwoning in de Open Hof misschien wel dat alle vormen van zorg zo dichtbij zijn. Wellicht heeft u op dit ogenblik geen arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig. Maar ze zijn in de buurt op het moment dat u er wel behoefte aan heeft. Het zorgcentrum naast de Open Hof verleent u dan desgewenst 24 uur per dag zorg. En dat is voor veel mensen een prettig idee.

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Locatie

Fizeaustraat 5 E

1097SC Amsterdam

Oost

Beschrijving
Galerijwoning
49 m²
2 (1 Slaapkamer)
Beschikbaar per 16-09-2013
031338030
Voorwaarden
minimaal 55 jaar
Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • Voorrang 75+

  • Voorrang voor voorrangskandidaten

Huurprijs

Netto huurprijs 644,35
Servicekosten 62,82
Bruto huurprijs 707,17
U betaalt per maand 707,17
Rekenhuur 680,35
Bouw
Galerijwoning
Wibo-woning
Bestaande bouw
1991
C
Indeling
49 m²
2 (1 Slaapkamer)
22 m²
16 m²
1
Voorzieningen
Berging
Recreatieruimte, Complexbeheerder
Dubbele beglazing
Balkon
C.V.
Toegankelijkheid
Lift
Foto's en video's ?
Downloads

Geen downloads beschikbaar

Google Street View
Buurt

Frankendael
De Frankendaelbuurt is een omvangrijke en gevarieerde buurt. Het is eigen een hele keten van buurtjes rond het vernieuwde park Frankendael. De Don Boscobuurt, de Eenhoornbuurt, de Van der Kunbuurt bij het Amstelstation en de tuindorpen Amsteldorp en Frankendael horen allemaal bij deze buurt. De huizen stammen uit heel verschillende tijden, van Hollandse jugendstil in de Zacherias Jansestraat tot moderne nieuwbouw in de Julianaparkbuurt. De rust van de oude Ringdijk wordt plots verstoord door de drukke Wibautstraat. De grootsteedse dynamiek van deze binnenstadse snelweg wordt geaccentueerd door de hoogbouw van bijvoorbeeld het voormalige Renaultgebouw. Hier zijn nu meerdere bedrijven gevestigd.

Geen Street View beschikbaar

Wachttijd voor deze woning

De wachttijdindicatie is berekend op basis van toegewezen woningen in de afgelopen 2 jaar


Deel deze woning

Wachttijd voor deze woning
De wachttijdindicatie is berekend op basis van toegewezen woningen in de afgelopen 2 jaar

Wachttijdindicatie

Vanaf 13 maanden

Reageren tot

23 september 2013
13:00

U kunt niet meer reageren op deze woning.

×

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.