Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vanaf 19 november dagelijks nieuw woningaanbod op de website

30 september 2019


Vanaf dinsdag 19 november ziet u elke dag nieuw woningaanbod op onze website! Elke woning staat minimaal 7 dagen op de website en in de woningadvertentie staat hoe lang u nog kunt reageren.

De reactietermijnen verlopen vanaf 19 november dus niet meer standaard op maandag om 13.00 uur maar dit verschilt per woning. U mag steeds twee actuele reacties hebben op het reguliere woningaanbod en twee actuele reacties op lotingwoningen. Een reactie is actueel totdat de reactietermijn van die woning sluit. 

Nadat de reactietermijn is gesloten kunt u direct op een andere woning reageren. Op deze manier kunt u vaker reageren op woningen! Wilt u niet elke dag het woningaanbod bekijken? Dan is 1 vaste dag  in de week ook genoeg om geen woningen te missen. 

Digizine
Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met maximaal 10 sociale huurwoningen die passen bij uw woonwensen en inschrijfgegevens. Op de website ziet u of er nog meer passende woningen voor u zijn. 

Op dit moment versturen we het Digizine één keer per week. Vanaf 19 november ontvangt u het Digizine twee keer per week als uw abonnement actief is en er nieuw passend aanbod voor u is.

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.