Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht over uw historische reacties

03 oktober 2019


Op dinsdag 19 november 2019 gaat WoningNet Stadsregio Amsterdam over op een nieuw systeem. De website zal daarvoor bijna twee weken niet bereikbaar zijn. 
In een volgend nieuwsbericht leggen we uit wat er voor u verandert en wat er tijdens de overgangsperiode gebeurt. Houd dus goed de nieuwsberichten in de gaten.

Voor nu willen we u graag wijzen op de mogelijkheid om uw oude reacties te bewaren.

Oude reacties bewaren
Een nieuw systeem betekent dat sommige oude gegevens niet meeverhuizen. Het gaat hier om de reacties die u in het afgelopen jaar heeft geplaatst op woningen die inmiddels verhuurd zijn. Als u het fijn vindt om deze reacties te bewaren voor uw persoonlijke administratie, dan kunt u tot uiterlijk 7 november 2019 een overzicht uitprinten.

Log hiervoor in en klik op Mijn Reacties. Onder het tabblad Historische Reacties vindt u de rode printknop.

Lopende reacties
Onder uw Lopende reacties staan de woningen die nog niet definitief zijn toegewezen. Ook de woningen onder Lopende reacties verhuizen niet mee naar het nieuwe systeem. Zodra de woning nog definitief wordt toegewezen voor 7 november 2019,  ziet u de woning terug bij uw Historische reacties. Vanaf dat moment verschijnt de woning ook op het overzicht dat u kunt uitprinten. 

Vanaf 19 november worden de nieuwe reacties die u plaatst gewoon weer bij de Lopende en Historische Reacties bewaard.

Meer nieuws
Het volgende nieuwsbericht verschijnt op 14 oktober. Hierin leest u meer over de overgangsperiode van 7 november tot 19 november.

Uitleg ?

×
Dagelijks nieuw woningaanbod op vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 7 november tot en met 19 november 2019 10:00 uur niet bereikbaar. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.
Vanaf 19 november verschijnt er elke dag nieuw woningaanbod op deze website. 

Belangrijk nieuws over uw historische reacties. U kunt deze nog bewaren tot 7 november 2019.

 

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.

×

U kunt tekst laten voorlezen. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt.